سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا
تخم مرغ های سالم
اگر تخم مرغ تازه باشد، سفیده آن هنگام شکستن خیلی سفید و غلیظ است و زرده روی سفیده می ماند و ته بشقاب نمی رود. تخم مرغی که تازه نیست سفیده آن از هم باز و پهن شده و زرده آن در سفیده پخش می شود.
تخم مرغ مانده درغذا خوب حل نمی شود و برای پخت شیرینی شکل نمی گیرد برای احتیاط بیشتر قبل از مصرف بهتر است تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه بشکنیم و بعد به مواد دیگر اضافه کنیم. راه دیگر این است که قبل از آن که تخم مرغ را بشکنیم، درون ظرفی از آب نمک سرد فرو بریم اگر تخم مرغ ته ظرف فرو رفت، تازه و سالم است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست