چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
فلفل قرمز و دارچین تاثیر غذاهای چرب را خنثی می کند
محققان آمریکایی معتقدند یک رژیم غذایی غنی از ادویه مانند زردچوبه، فلفل قرمز و دارچین، از فرد در مقابل آسیب های جسمی غذاهای چرب محافظت می کند. به گفته محققان مخلوطی از ادویه های حاوی آنتی اکسیدان فشار و تاثیری را که غذاهای چرب روی قلب می گذارد، کاهش می دهد.
هنگام غذاخوردن، بدن کالری کربوهیدرات ها را برای انرژی مصرف می کند و بقیه کالری را به تری گلیسیرید تبدیل می کند که در سلول های چربی ذخیره می شود. به طور طبیعی با خوردن غذای چرب، میزان تری گلیسیرید در خون افزایش می یابد و در نتیجه خطر بروز بیماری قلبی بالا می رود. محققان دریافتند افزودن ادویه به غذاهای خیلی چرب، تری گلیسیرید را نسبت به غذاهای چرب بدون ادویه، ۳۰درصد کاهش می دهد.
بالا بودن میزان انسولین مضر است و در طول زمان در رگ های خونی تراکم چربی ایجاد می کند.آنتی اکسیدان ها مانند ادویه در کاهش خطر بروز بیماری های مزمن اهمیت زیادی دارد.
کشمیری
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست