سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

شامی گیلانی


شامی گیلانی

ابتدا گوشت را در قابلمه مناسبی گذاشته و روی حرارت می گذاریم تا کمی پخته شود.

مواد لازم:

گوشت گوسفند: ۲۵۰گرم

لپه خیس شده: ۲۵۰گرم

نخود آبگوشتی خیس شده: ۲۵۰گرم

سیب زمینی متوسط: یک عدد

پیاز متوسط: یک عدد

نمک و فلفل: به میزان لازم

تخم مرغ: یک عدد

زردچوبه و نمک: به میزان لازم

آرد نخودچی: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

ابتدا گوشت را در قابلمه مناسبی گذاشته و روی حرارت می گذاریم تا کمی پخته شود. پیاز را به آن اضافه می کنیم. سپس نخود و لپه ای را که از قبل خیس کرده ایم به آن می افزاییم.

وقتی گوشت، نخود و لپه پخت، نمک، فلفل، سیب زمینی و پیاز را به بقیه مواد اضافه می کنیم.

در حالی که قابلمه روی حرارت ملایم قرار دارد، صبر می کنیم تا کاملا آب آن خشک شود. قابلمه را از روی حرارت برمی داریم تا مواد کمی سرد شود سپس مواد را کاملا چرخ می کنیم تا به صورت خمیر یکدست شود. در ادامه کمی نمک، فلفل و تخم مرغ را اضافه می کنیم و آن را به صورت کتلت در روغن سرخ می کنیم.