دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا
چگونه رنگ و طعم سبزیها را حفظ کنید؟
«مارتا استوارت» مدیر انجمن خانهداری مارتا و سردبیر مجله خانهداری living با نزدیک شدن فصل بهار و رویش دوباره گیاهان و سبزیهای متنوع، دستورپخت سبزیهای تازه را به مخاطبان خود ارائه کرده است.
برای پختن سبزیها دقت کنید، سبزی را به آب سرد اضافه نکنید تا بجوشد بلکه اول آب را به جوش آورده، سپس سبزی را به آن اضافه کنید.
حرارت گاز یکنواخت و اندک باشد. حرارت زیاد ممکن است طعم و رنگ سبزی را تحتتاثیر خود قرار دهد.
برای ایجاد طعم بهتر و حفظ ظاهر سبزی هنگام پختن سبزیها بهتر است در ظرف را نبندید و اجازه دهید آب و سبزی با هم بجوشند.
یکی از راههای حفظ رنگ سبزیها از قبیل نخودسبز و لوبیا هنگام آب پز شدن آن است که هنگام اضافهکردن آنها به آب جوش به ازای هر یک کیلوگرم نخود یا لوبیا یک قاشق مرباخوری جوش شیرین به ظرف اضافه کنید.
بهترین مرحله برای افزودن نمک به سبزیها آخرین مرحله پخت است. درست وقتی که پختن سبزی به مراحل پایانی خود نزدیک میشود، بهتر است به میزانی که مدنظر دارید و مناسب است نمک به آن اضافه کنید.
دقت کنید ظرفی که برای پختن سبزی از آن استفاده میکنید؛ ظرفی متناسب با حجم سبزی و لعابی باشد تا طعم و رنگ سبزی در آن حفظ شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست