یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا

کاپ های لازانیا با طعم کدوحلوایی


کاپ های لازانیا با طعم کدوحلوایی

کدوحلوایی برای درست کردن خوراکی ها و غذاهای زیادی بکار می رود و غذایی سالم و مقوی محسوب می شود.

کدو حلوایی برای درست کردن خوراکی ها و غذاهای زیادی بکار می رود و غذایی سالم و مقوی محسوب می شود. هر یک از کاپ هایی که در این دستور توضیح داده شده، ۱۸۲ کالری انرژی دارد و حاوی ۱۱ گرم کربوهیدرات و ۱۲ گرم چربی است.

• مواد لازم:

یک عدد کدوحلوایی گردویی پوست کنده

۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون

پنیر ریکوتا به مقدار لازم

۱ عدد تخم مرغ بزرگ

۱ قاشق چایخوری آویشن

۲ حبه سیر، له شده

ربع قاشق چایخوری فلفل قرمز

۱۷۰ گرم اسفناج تازه

۲ قاشق غذاخوری کره

۱ قاشق غذاخوری مریم گلی تازه، خرد شده و ۱۲ برگ مریم گلی برای تزئین

۲ قاشق غذاخوری آرد

۲ فنجان شیر، نیمه گرم

نمک و فلفل

۱ فنجان پنیر فونتینا، رنده شده (یا پنیر دلخواه)

نیم فنجان پنیر پارمزان یا پکورینو، رنده شده

جوز هندی آسیاب شده، برای تزئین

ابزار: قالب مافین، پوست کن

• دستور تهیه

- فر را از قبل بگذارید گرم شود.

- با پوست کن، کدوحلوایی را به برش های یک هشتم ببرید. آنها را در یک لایه روی ظرف فر بچینید. روی آنها روغن زیتون بمالید و نمک بزنید. حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه کباب کنید به اندازه ای که بتوان به راحتی آنها را خم کرد.

- وقتی کدوحلوایی در حال پختن است، ریکوتا، تخم مرغ و آویشن را مخلوط کنید. آنها را کنار بگذارید.

- در ماهیتابه متوسطی حدود یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی شعله متوسط گرم کنید. سیر و فلفل قرمز را تفت دهید تا رایحه آن درآید و اسفناج را اضافه کنید. آنها را نیز تفت دهید تا نرم شوند. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید. وقتی سرد شد، رطوبت اضافی آن را بگیرید و خرد کنید و مخلوط ریکوتا را اضافه کنید.

- در ماهیتابه متوسطی کره را روی شعله کم آب کنید. آرد را اضافه کنید و هم بزنید. دو دقیقه آن را حرارت دهید و هم بزنید.

- به تدریج شیر ولرم را اضافه کنید. به حرارت دادن ادامه دهید و گاهی هم بزنید تا این مخلوط نیم جوش شود و لعاب بیندازد. بگذارید این مخلوط ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر حرارت ببیند و حباب بزند و غلیظ تر شود. حواستان باشد که با هم زدن از ته گرفتن آن جلوگیری کنید. سپس به آن نمک و فلفل بزنید.

- برای سر هم کردن کاپ های لازانیا، داخل قالب مافین ها را چرب کنید و ۱۲ عدد از بزرگترین برش های کدوحلوایی را جدا کنید و ته هر قالب یک برش بگذارید. سپس یک قاشق از مخلوط ریکوتا را داخل هر قالب بریزید و روی آن از سس مخلوط سفید بریزید. روی آن پنیر فونتینا بپاشید و یک بار دیگر این لایه ها را تکرار کنید. این بار برش کدوحلوایی را در جهت مخالف بگذارید. سپس روی آن پنیر پارمزان یا پکورینوی رنده شده بریزید و حدود ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بپزید تا طلایی شود و حباب بزند.

- در حالیکه کاپ های لازانیا در حال پختن هستند، برگ های مریم گلی را ۴۵ ثانیه در روغن زیتون داغ تفت دهید. سپس آنها را از روغن خارج کنید و بگذارید روغن آنها کشیده شود.

- وقتی لازانیا آماده شد، روی هر کدام از کاپ ها جوز هندی بپاشید و با برگ مریم گلی تزئین کنید و سرو نمایید.