چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مافین پرتقال و زغال اخته
ترکیب پرتقال و زغال اخته بسیار لذیذ است. مافین تهیه شده از این دو میوه، طعمی شیرین و ترش دارد.
در صورت نداشتن زغال اخته می توان آلبالو خشک را جایگزین آن کرد.
مواد لازم برای ۱۰ تا ۱۲ عدد
* آرد - ۲ پیمانه
* شکر (ترجیحاً) قهوه ای - سه چهارم پیمانه
* بکینگ پودر - ۲ قاشق چای خوری
* روغن مایع - یک سوم پیمانه
* آب تازه پرتقال - دو سوم پیمانه
* موز رسیده و له شده - یک چهارم پیمانه
* آب - یک سوم پیمانه
* پوست دو عدد پرتقال بزرگ
* زغال اخته - یک پیمانه
* گردوی خرد شده - یک پیمانه
طرز تهیه:
* فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. قالب های مافین را چرب کنید یا این که کاغذهای مخصوص را در قالب ها قرار دهید.
* در کاسه ای بزرگ، آرد، شکر و بکینگ پودر را مخلوط کنید و کنار بگذارید.
* در ظرف جداگانه ای، روغن، آب پرتقال، موز و پوست پرتقال و آب را با هم مخلوط کنید.
* مواد مایع را با مواد خشک مخلوط کنید. سپس زغال اخته و گردو را به آن اضافه کنید.
از هم زدن بیش از حد مواد پرهیز کنید.
* مایه را در قالب های مافین بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
روز معلم ایران معلمان بابک زنجانی مجلس شورای اسلامی مجلس خلیج فارس دولت دولت سیزدهم حجاب شورای نگهبان لایحه بودجه 1403
سلامت شهرداری تهران تهران هواشناسی سیل پلیس آموزش و پرورش قوه قضاییه بارش باران دستگیری شورای شهر تهران سازمان هواشناسی
قیمت دلار خودرو قیمت خودرو بانک مرکزی ایران خودرو کارگران سایپا چین دلار قیمت طلا بازار خودرو مالیات
مسعود اسکویی سریال تلویزیون فضای مجازی دفاع مقدس سعید آقاخانی سینمای ایران سینما موسیقی تئاتر کتاب نون خ
اسرائیل رژیم صهیونیستی آمریکا غزه فلسطین جنگ غزه حماس نوار غزه روسیه عربستان نتانیاهو اوکراین
فوتبال پرسپولیس رئال مادرید استقلال بایرن مونیخ سپاهان تراکتور لیگ قهرمانان اروپا باشگاه استقلال تیم ملی فوتسال ایران فوتسال بازی
اینستاگرام اپل ویروس تبلیغات گوگل ناسا آیفون همراه اول ماه
بارندگی دیابت کاهش وزن ویتامین قهوه مسمومیت خواب کبد چرب چاقی