چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

مافین پرتقال و زغال اخته


مافین پرتقال و زغال اخته

ترکیب پرتقال و زغال اخته بسیار لذیذ است. مافین تهیه شده از این دو میوه، طعمی شیرین و ترش دارد.

ترکیب پرتقال و زغال اخته بسیار لذیذ است. مافین تهیه شده از این دو میوه، طعمی شیرین و ترش دارد.

در صورت نداشتن زغال اخته می توان آلبالو خشک را جایگزین آن کرد.

مواد لازم برای ۱۰ تا ۱۲ عدد

* آرد - ۲ پیمانه

* شکر (ترجیحاً) قهوه ای - سه چهارم پیمانه

* بکینگ پودر - ۲ قاشق چای خوری

* روغن مایع - یک سوم پیمانه

* آب تازه پرتقال - دو سوم پیمانه

* موز رسیده و له شده - یک چهارم پیمانه

* آب - یک سوم پیمانه

* پوست دو عدد پرتقال بزرگ

* زغال اخته - یک پیمانه

* گردوی خرد شده - یک پیمانه

طرز تهیه:

* فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. قالب های مافین را چرب کنید یا این که کاغذهای مخصوص را در قالب ها قرار دهید.

* در کاسه ای بزرگ، آرد، شکر و بکینگ پودر را مخلوط کنید و کنار بگذارید.

* در ظرف جداگانه ای، روغن، آب پرتقال، موز و پوست پرتقال و آب را با هم مخلوط کنید.

* مواد مایع را با مواد خشک مخلوط کنید. سپس زغال اخته و گردو را به آن اضافه کنید.

از هم زدن بیش از حد مواد پرهیز کنید.

* مایه را در قالب های مافین بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.



همچنین مشاهده کنید