جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
هات داگ با سس پنیر چیلی
تعداد: 8 هات داگ
زمان آماده سازی و پخت: 20 دقیقه
مواد لازم
2 تکه بیکن خرد شده
یک عدد پیاز سفید متوسط، خرد شده
یک قاشق غذاخوری فلفل چیلی خلال شده
دو قاشق چایخوری سیر رنده شده
450 گرم گوشت راسته چرخ شده
یک قاشق چایخوری پودر چیلی
یک قاشق چایخوری پاپریکا
نمک
230 گرم سس گوجه فرنگی
نصف پیمانه آب یا ماءالشعیر بی طعم
8 عدد هات داگ گوشت، کباب شده
8 عدد نان هات داگ برشته شده
یک پیمانه پنیر چدار رنده شده
طرز تهیه
1. در یک تابه روی حرارت متوسط، بیکن و نصف پیاز را به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا بیکن کاملا برشته شود.
2. فلفل چیلی و سیر را به تابه اضافه کنید. یک دقیقه بپزید. گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید. چربی مواد رابگیرید. سس گوجه فرنگی، ماءالشعیر و نمک و فلفل اضافه کنید. اجازه دهید تا جوش بیاید. حرارت را کم کنید تا به حال نیم جوش حدود 10 دقیقه روی شعله باشد. آن را کنار بگذارید و گرم نگهدارید.
3. روی هات داگ های گریل شده سس چیلی و باقی مانده پیاز خرد شده را بریزید و سرو کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست