سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

گراتین کرفس


گراتین کرفس

کرفس خرد شده ، نمک و کمی آب کرفس را جوش بیاوریدآنگاه ۲ قاشق کره ، آرد، پودر جوز هندی و فلفل را به مدت ۲ دقیقه تفت دهید.

مواد لازم:

کرفس: یک بوته

نمک: یک قاشق مرباخوری

کره: ۲ قاشق غذاخوری

آرد: ۲ قاشق غذاخوری

پودر جوز هندی: یک چهارم قاشق مرباخوری

فلفل سیاه: یک چهارم قاشق مرباخوری

شیر: ۲ پیمانه

خرده نان: نصف پیمانه

پنیر پارمیزان رنده شده: ۳ قاشق غذاخوری

پیازچه خرد شده: ۳عدد

جعفری خرد شده: ۲قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

کرفس خرد شده ، نمک و کمی آب کرفس را جوش بیاوریدآنگاه ۲ قاشق کره ، آرد، پودر جوز هندی و فلفل را به مدت ۲ دقیقه تفت دهید. شیر را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خامه ای شود. نمک و فلفل را به اندازه کافی اضافه کنید و مواد آماده شده را به کرفس پخته اضافه و مخلوط کنید و در ظرف مناسب بریزیدهمچنین پنیر پارمیزان، خرده نان، پیازچه و جعفری را روی مواد بریزید و در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا روی آن طلایی شود.