سه شنبه, ۱۸ دی, ۱۴۰۳ / 7 January, 2025
مجله ویستا
گراتین کرفس
مواد لازم:
کرفس: یک بوته
نمک: یک قاشق مرباخوری
کره: ۲ قاشق غذاخوری
آرد: ۲ قاشق غذاخوری
پودر جوز هندی: یک چهارم قاشق مرباخوری
فلفل سیاه: یک چهارم قاشق مرباخوری
شیر: ۲ پیمانه
خرده نان: نصف پیمانه
پنیر پارمیزان رنده شده: ۳ قاشق غذاخوری
پیازچه خرد شده: ۳عدد
جعفری خرد شده: ۲قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
کرفس خرد شده ، نمک و کمی آب کرفس را جوش بیاوریدآنگاه ۲ قاشق کره ، آرد، پودر جوز هندی و فلفل را به مدت ۲ دقیقه تفت دهید. شیر را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خامه ای شود. نمک و فلفل را به اندازه کافی اضافه کنید و مواد آماده شده را به کرفس پخته اضافه و مخلوط کنید و در ظرف مناسب بریزیدهمچنین پنیر پارمیزان، خرده نان، پیازچه و جعفری را روی مواد بریزید و در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا روی آن طلایی شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست