جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
مجله ویستا

سالاد کولسلا


سالاد کولسلا

کلم، پیاز، فلفل قرمز و سبز، هویج و انگور را با هم در یک کاسه مخلوط کنید. سپس ماست و سس فرانسوی را با سبزیجات اضافه کرده و هم بزنید. پس از آن سالاد را در ظرف مخصوص سرو قرار داده و روی …

کلم، پیاز، فلفل قرمز و سبز، هویج و انگور را با هم در یک کاسه مخلوط کنید. سپس ماست و سس فرانسوی را با سبزیجات اضافه کرده و هم بزنید. پس از آن سالاد را در ظرف مخصوص سرو قرار داده و روی آن مقداری جعفری خردشده بپاشید و سرو کنید.

مواد لازم برای سس فرانسوی:

- دو قاشق غذاخوری روغن زیتون،

- سه قاشق غذاخوری سرکه،

- یک دوم قاشق چایخوری پودر خردل،

- یک‌دوم قاشق چایخوری شکر،

- به‌ مقدار لازم نمک و فلفل.

روش تهیه سس:

تمام مواد را با هم به ‌خوبی مخلوط کنید و سپس استفاده کنید.