یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

پنکیک با شکر قهوه ای و سس موز


پنکیک با شکر قهوه ای و سس موز

فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. دو قاشق غذاخوری کره را در یک تابه ۳۰ سانتی متری فر بریزید. آن را به مدت ۳ تا ۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا کره آب شود.

تعداد: ۸ نفر

زمان آماده سازی : ۱۰ دقیقه

زمان پخت: ۲۰ دقیقه با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت

• مواد لازم

دو قاشق غذاخوری کره

۴ عدد تخم مرغ

۲/۳ پیمانه آرد سفید

۲/۳ پیمانه شیر بدون چربی

۱/۳ پیمانه شکر قهوه ای

۱/۴ قاشق چایخوری نمک

۳ عدد موز متوسط

۲ قاشق غذاخوری آب سیب

خامه پف کرده (اختیاری)

خاک قند (اختیاری)

• طرز تهیه

۱. فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. دو قاشق غذاخوری کره را در یک تابه ۳۰ سانتی متری فر بریزید. آن را به مدت ۳ تا ۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا کره آب شود.

۲. در همین فاصله، در یک کاسه متوسط تخم مرغ را به خوبی هم بزنید. سپس آرد، شیر و نمک را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا نرم و یکدست شود. مایع را داخل تابه داغ شده بریزید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر بپزید تا حسابی پف کند و طلایی شود.

۳. برای تهیه سس موز، در یک قابلمه کوچک نصف پیمانه کره و شکر قهوه ای را با هم حل کنید. روی حرارت متوسط بپزید. موزهای خرد شده را اضافه کنید و دو دقیقه بپزید تا همه جای آنها گرم شود. به طور مرتب هم بزنید. آب سیب را نیز روی حرارت به مواد اضافه کنید.

۴. برای سرو، سس موز را روی پنکیک بریزید. در صورت تمایل خاک قند و خامه هم روی آن بریزید و گرم سرو کنید.