دوشنبه, ۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 20 January, 2025
مجله ویستا
سالاد افغانی
مواد لازم برای ۴ نفر
نصف فنجان پسته
نصف فنجان بادام پوست کنده
نصف فنجان گردوی و پوست کنده
نصف فنجان کشمش سیاه
نصف فنجان کشمش سبز
نصف فنجان زردآلو
نصف فنجان گیلاس (خرد شده)
یک فنجان شکر
یک قاشق غذاخوری گلاب
زمان لازم:
۳۰ دقیقه
طرز تهیه
ابتدا کمی آب جوش روی پسته، بادام و گردو ریخته واجازه دهید پنج دقیقه بماند تا پوست آن ها راحت جدا شود. آب را خالی کرده و اجازه دهید تا این مغزها خنک شوند. سپس پوست آن ها را جدا کنید.
کشمش و زردآلو را بشویید، تمام مواد را در یک قابلمه بزرگ ریخته و آنقدر آب بریزید تا روی آن ها را بپوشاند. سپس قابلمه را روی حرارت قرار داده و اجازه دهید به جوش آید.
پس ازمدتی مواد را از روی حرارت برداشته و پس از خنک شدن در یخچال قرار دهید تا هرگاه که خواستید آن را خنک میل کنید.
ارزش غذایی
چربی:
۸۲۵/ گرم
چربی اشباع شده:
۵۲/ گرم
چربی اشباع نشده مونو:
۸۱۰/ گرم
چربی اشباع نشده چند گانه:
۲۱۱/ گرم
چربی ترانس:
صفر گرم
کلسترول:
صفر گرم
سدیم:
۶۳ میلی گرم
پتاسیم:
۷۰۸ میلی گرم
کربوهیدرات:
۹۳ گرم
فیبر رژیمی:
۷۶/ گرم
قند:
۶۷۷/ گرم
پروتئین:
۸۱۰/گرم
[فرشته علیزاده]
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست