چهارشنبه, ۱۰ بهمن, ۱۴۰۳ / 29 January, 2025
چلو دیزی برای شش نفر
مواد لازم:
- برنج ۴ پیمانه پلوپز
- لوبیای چشم بلبلی ۲ پیمانه پلوپز
- گوشت بره ( سردست یا ران) نیم کیلو
- پیاز ۲عدد متوسط
- زردچوبه ۱۲ گرم ( سه پیمانه شیر خشک ۴ گرمی)
- نمک ۱۲ گرم
- روغن ۱۰۰ گرم (نصف لیوان معمولی)
- به ازای هر پیمانه پلوپز برنج یا لوبیا نیم پیمانه شیر خشک نمک و زردچوبه ( ۲ گرم)
طرز تهیه:
پیازها را خرد کرده با کمی روغن سرخ میکنیم تا طلایی شود سپس زردچوبه را در آن تفت میدهیم تا بوی خامی آن گرفته شود و گوشت را که به قطعات بزرگ قسمت کرده همراه با لوبیا چشم بلبلی به پیاز داغ اضافه میکنیم و میگذاریم با حرارت ملایم بپزد. پس از نیم ساعت یک پیمانه نمک به آن اضافه میکنیم و میگذاریم با حرارت ملایم بپزد تا آب آن کاملن کشیده شود پس از پخت کامل گوشت و لوبیا برنج را شسته و همراه شش پیمانه آب و دو پیمانه نمک و باقیمانده روغن به مخلوط گوشت و لوبیا اضافه میکنیم و مانند برنج کته یا دمیها, میگذاریم تا روی شعله زیاد بپزد و آب آن بخار شود و بعد آنرا با حرارت ملایم دم میکنیم. پس از دم کشیدن آنرا سر سفره برده و با ماست سفت یا ترشی نوش جان کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست