دوشنبه, ۱۸ تیر, ۱۴۰۳ / 8 July, 2024
مجله ویستا

ترفندهای خانه‌داری


ترفندهای خانه‌داری

▪ برای جداکردن پوست نازک روی بادام، آن ها را ۲ دقیقه در آب جوش قرار دهید و سپس در آب سرد بگذارید و به راحتی پوست آن ها را جدا کنید.
▪ برای گرفتن پوست هلو در تهیه مربا و کمپوت، بهتر …

برای جداکردن پوست نازک روی بادام، آن ها را ۲ دقیقه در آب جوش قرار دهید و سپس در آب سرد بگذارید و به راحتی پوست آن ها را جدا کنید.

برای گرفتن پوست هلو در تهیه مربا و کمپوت، بهتر است هلوها را به مدت یک دقیقه در آب بجوشانید و سپس پوست بگیرید.

برای خشک کردن زردآلو، آن ها را از وسط دونیم کنید، هسته ها را درآورید و روی سینی فر بگذارید. فر را داغ کنید، سینی محتوی برگه ها را در آن قرار دهید و حرارت فر را روی حداقل تنظیم کنید. در این حالت، در فر را کمی باز بگذارید و مرتب به آن سر بزنید و اگر لازم است زردآلوها را جا به جا کنید نا نسوزد و وقتی که خشک شد سینی را از فر خارج کنید.

مربای ریواس را هرگز در ظروف آلومینیومی طبخ نکنید زیرا باعث مسمومیت می شود.

برای تهیه یخ فانتزی، می توانید داخل هر قالب یک گیلاس یا آلبالو قرار دهید و بعد در قالب آب بریزید و بگذارید یخ ببندد.