پنجشنبه, ۲۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 13 February, 2025
اهمیت تغذیه در جلوگیری از بیماریها چیست؟
یکی از مباحث مهم پیشگیری از سرطان بحث تغذیه قبل، بعد و در حین سرطان است و سوال اصلی این است که چگونه روشهای غذایی را تصحیح کنیم تا بیشتر سرطانها بخصوص سرطانهای شایع را کنترل کنیم؟
مهمترین مسأله، کنترل تغذیه از دوران کودکی است، زیرا کنترل خطر این بیماری مهلک نیاز به زمان دارد. عادات غذایی انسانها از بچگی شکل می گیرد، پس الگوی تغذیهای باید از کودکی شروع شود.
سرطان، دیابت، فشارخون و بیماریهای قلبی ـ عروقی زمینه ارثی مشترک دارد، اما برخی عوامل مثل سیگار، چربیها و گوشت قرمز زمینهساز این بیماریها هستند.
اضافهکردن میوهجات و سبزیجات خام به سبد غذایی و استفادهنکردن از فستفودها که دومین عامل ایجاد مرگ و میر بشر هستند، میتواند از بسیاری عوامل تهدید سلامتی جلوگیری کند.
توصیه میکنیم تا جایی که امکان دارد بچهها را از خوردن فستفود منع کنید، اگر کودکانمان را دوست داریم باید با ترویج تغذیه درست و تاکید بر پخت غذا به روش سنتی تغذیه، الگوی تغذیه آنها را اصلاح کنیم.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست