سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

کیک شب یلدا | آموزش کیک هندوانه ای برای شب یلدا


کیک شب یلدا | آموزش کیک هندوانه ای برای شب یلدا

کیک شب یلدا | در زیر به روش تهیه کیک هندوانه ای پرداخته شده است که برای شب یلدا می تواند مناسب باشد.

مواد و میزان لازم برای تهیه کیک هندوانه ای :

تخم مرغ ۲ عدد

شکر ۵۰ گرم

آرد سفید ۱/۴ پیمانه

نشاسته ذرت ۲٫۵ قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری

وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری

آب ولرم ۱٫۵ قاشق سوپ خوری

رنگ قرمز و سبز خوراکی به مقدار لازم

خامه فرم گرفته به مقدار لازم

روش تهیه :

۱- آرد، بیکین پودر و نشاسته را سه بار الک کنید.

۲- فر را از پانزده دقیقه قبل با ۱۸۰ درجه سانیتگراد روشن کنید و زرده و نیمی از شکر و وانیل را خوب با همزن بزنید.

۳- هر چقدر بیشتر هم بزنید کیفیت کیک بالاتر می رود، پس از این که پف کرد، کرم رنگ و حجمش هم دو برابر شد، آب ولرم را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

۴- در این مرحله باید رنگ قرمز را به مواد اضافه کنید. کم کم باید رنگ را اضافه کنید تا به رنگ دلخواهتان برسید.

۵- سفیده های تخم مرغ را با همزن خوب بزنید و پس از کمی پف کردن شکر را کم کم به آن اضافه کنید و بزنید تا سفت شود.

۶- سفیده های تخم مرغ را به مخلوط زرده و شکر اضافه کنید و به آرامی و در همان جهتی که سفیده را زدید هم بزنید تا مخلوط شوند

۷- آرد، نشاسته ذرت و بیکین پودر را دو نوبت به مواد اضافه کنید و با لیسک آرام مخلوط کنید فقط در حد مخلوط شدن نه بیشتر

۸- مواد را در یک ظرف کاسه ای شکل که قبلا چرب کرده اید بریزید و آرد پاشی کنید و در فر که از قبل گرم شده بگذارید به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر بماند و پس از پختن کیک باید سرد شود.

۹- به خامه فرم گرفته رنگ سبز خوراکی را اضافه کنید تا به رنگ دلخواهتان برسد، اول یک لایه نازک روی کل کیک بکشید و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

۱۰- بعد کیک را یک دور با رنگ سبز خامه کشی کنید که کیک پیدا نباشد و دوباره کیک را در یخچال قرار دهید.

۱۱- خامه باقیمانده را تیره تر کنید یعنی رنگ سبز را بیشتر کنید برای خط های روی هندوانه، خامه را در یک قیف ریخته و شیارها را روی کیک ایجاد کنید