یکشنبه, ۱۰ تیر, ۱۴۰۳ / 30 June, 2024
مجله ویستا

غذاهایی با قابلیت آلرژی زایی بالا


غذاهایی با قابلیت آلرژی زایی بالا

یک وعده غذایی خوشمزه قطعا باید لبخند رضایت را به چهره شما بنشاند، نه این که چهره تان را قرمز و برافروخته کند، بنابراین اگر پس از خوردن غذا و تنقلاتی دچار احساس خارش و سوزش و علائم …

یک وعده غذایی خوشمزه قطعا باید لبخند رضایت را به چهره شما بنشاند، نه این که چهره تان را قرمز و برافروخته کند، بنابراین اگر پس از خوردن غذا و تنقلاتی دچار احساس خارش و سوزش و علائم و حساسیت شدید بدانید که به آن ماده غذایی خاص آلرژی دارید و باید از مصرف آن پرهیز کنید.

محققان تغذیه در یک مقاله جدید فهرستی شامل اسامی ۱۱ مورد از مهمترین موادغذایی آلرژی زا را منتشر کرده اند که اطلاع از آنها پیشگیری را آسانتر می کند. در برخی از افراد برخی از مواد غذایی خاص می توانند سبب بروز بثورات جلدی، متورم شدن لب ها، خارش شدید، التهاب و یا اگزما شود.

گاهی اوقات ممکن است حتی فرد درگذشته هیچ نوع واکنش آلرژیک نسبت به مواد غذایی نداشته باشد. اگر این حالت ها در کل بدن منتشر شود و با گرفتگی سینه، خس خس سینه یا تنگی نفس همراه شود، دراین صورت فرد دچار واکنش کامل آلرژیک شده است که ممکن است، خطرناک و تهدیدکننده باشد.

اگر می دانید به چه مواد غذایی حساسیت دارید، از مصرف آن حتما پرهیز کنید، اما اگر هنوز نمی دانید که کدام مواد در شما آلرژی ایجاد می کنند، دقت کنید که پس از خوردن چه غذاهایی دچار این حالت ها می شوند، سپس اسامی آنها را به دقت یادداشت کنید و درمصرف آن پرهیز نمایید.

دراین مقاله فهرستی از معمول ترین مواد آلرژی زا ارائه شده تا دراین زمینه به شما کمک کند.براساس این فهرست شایع ترین خوردنی های حساسیت زا عبارت از شیرگاو، تخم مرغ، بادام زمینی، مغزهای خشکبار مانند بادام و گردو، سویا، گندم، مشروب، مرکبات مانند پرتقال و لیمو، گوحه فرنگی و چاشنی های تند مثل فلفل و صدف خوراکی هستند.متخصصان همچنین توصیه می کنند؛ در صورت مشاهده واکنش آلرژیک حتما برای انجام آزمایشات لازم باید با پزشک متخصص مشورت نمایید.