یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

سس خامه


آرد سفید  :  ۱ قاشق سوپخوری
جعفری ساطوری شده  :  ۱۰۰ گرم
خامه  :  ۰.۷۵ فنجان
کره  :  ۱ قاشق سوپخوری
شیر هموژنیزه  :  ۲ فنجان
آرد را در کره ریخته قبل از اینکه رنگ بیاندازد، شیر را در آن ریخته …

آرد سفید  :  ۱ قاشق سوپخوری

جعفری ساطوری شده  :  ۱۰۰ گرم

خامه  :  ۰.۷۵ فنجان

کره  :  ۱ قاشق سوپخوری

شیر هموژنیزه  :  ۲ فنجان

آرد را در کره ریخته قبل از اینکه رنگ بیاندازد، شیر را در آن ریخته و خوب همش زده دسته جعفری را اضافه نموده بگذارید ده دقیقه بجوشد. سپس آن را از روی آتش براشته رویش خامه بریزید.