پنجشنبه, ۲۸ تیر, ۱۴۰۳ / 18 July, 2024
مجله ویستا

قارچ استراگانف


قارچ استراگانف

▪ مواد لازم :
- ماکارونی ربان شکل: ۲۴۰ گرم
- خامه ترش: ۲۴۰ گرم
- آرد سفید: ۲ قاشق غذاخوری
- آب: سه‌چهارم فنجان
- قرص گوشت یا سبزی‌های نرم شده:‌یک عدد
- فلفل: یک‌چهارم قاشق مرباخوری
- پیاز خرد …

مواد لازم :

- ماکارونی ربان شکل: ۲۴۰ گرم

- خامه ترش: ۲۴۰ گرم

- آرد سفید: ۲ قاشق غذاخوری

- آب: سه‌چهارم فنجان

- قرص گوشت یا سبزی‌های نرم شده:‌یک عدد

- فلفل: یک‌چهارم قاشق مرباخوری

- پیاز خرد شده: ۲ عدد

- کره یا مارگارین: ۲ قاشق غذاخوری

- قارچ خرد شده: ۳۶۰ گرم

- سیر له شده: یک حبه

- تره تازه ساطوری: مقداری

روش تهیه :

ماکارونی را در آب جوش و کمی نمک بجوشانید، در آبکش بریزید و با آب سرد بشویید و روی حرارت خیلی کم گرم نگه دارید. خامه، آرد، آب، قرص گوشت و فلفل را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. پیاز را در کره داغ تفت دهید، قارچ و سیر را اضافه کنید و ۵ دقیقه تفت دهید سپس به ماکارونی اضافه کنید و همچنان مخلوط را گرم نگه دارید. خامه را روی حرارت به‌هم بزنید تا غلیظ شود. یک دقیقه به هم بزنید سپس روی مخلوط ماکارونی بریزید، زیر و رو کنید، تره را هم بپاشید و سرو کنید. (۴ نفر)

مجله زندگی ایده آل