چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
درمان در طبع مختلط
هنگام درمان امراض مختلط باید ژنوتیپ (ویژگی های مادرزادی) یک فرد را تشخیص داد. درمان اصلی خود را بر فنوتیپ اکتسابی (ویژگی های اکتسابی) طبع اشخاص قرار دهید یعنی اگر کسی به طور مادرزادی صفراوی مزاج است تا آخر عمر این طبع مادرزادی صفرا همراه او خواهد بود و فقط غلظت آن در طول مراحل مختلف عمر کمتر یا بیشتر می شود ولی از بین نمی رود.
از طرفی این فنوتیپ یا طبع یا مزاج های اکتسابی عارض شده شماست که در مراحل مختلف عمر به شدت دستخوش تغییر می شود و از طرفی به راحتی درمان پذیر است.
مثالی می زنیم تا موضوع بهتر روشن شود؛ اگر شخصی از کودکی صفراوی مزاج باشد (همان طور که می دانیم خلط صفرا کارش گرم و خشک کردن مزاج افراد است)، در این صورت این خلط باعث عصبانیت، پرخاشگری، گرگرفتگی و تپش قلب، تیزهوشی، بیش فعالی و بی قراری در فرد می شود و از طرفی چنین شخصی به تدریج خلط بلغم نیز پیدا می کند.
این بلغم باعث خمودگی، خستگی و کندذهنی، کسالت، آرامش و صلح طلبی وی می شود. ترکیب این حالات می تواند حالات فرد را تغییر دهد که این امر مطلوب بیمار نیست و گاه حتی تعجب اطرافیان را بر می انگیزد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست