سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا

سس خردل


سس خردل

● مواد لازم:
▪ کره=۵۰ گرم
▪ آب گوشت=نصف لیوان
▪ آرد=یک قاشق مرباخوری
▪ خردل=یک تا ۲ قاشق سوپخوری
▪ نعناع و ترخان=به مقدار کافی(خشک یا تازه)
● طرز تهیه:
کره را آب کرده آرد را در کره سرخ …

مواد لازم:

کره=۵۰ گرم

آب گوشت=نصف لیوان

آرد=یک قاشق مرباخوری

خردل=یک تا ۲ قاشق سوپخوری

نعناع و ترخان=به مقدار کافی(خشک یا تازه)

طرز تهیه:

کره را آب کرده آرد را در کره سرخ می کنیم. حرارت را ملایم کرده و آب گوشت را کم کم در آرد سرخ شده ریخته و هم می زنیم و می گذاریم بجوشد و کمی غلیظ شود بعد خردل و سبزیجات خرد شده را اضافه کرده خوب مخلوط می کنیم تا سس کاملا نرم و لطیف شود. این سس را روی گوشت آماده شده می ریزیم.



همچنین مشاهده کنید