یکشنبه, ۲۷ خرداد, ۱۴۰۳ / 16 June, 2024
مجله ویستا

هندوانه ، خستگی را برطرف می کند


هندوانه ، خستگی را برطرف می کند

هندوانه از میوه هایی است که در گذشته فقط تابستان ها آن را می دیدیم ولی امروزه با ایجاد راه ها و توسعه کشاورزی در سراسر کشور می توانیم در تمام فصول هندوانه تازه داشته باشیم.از …

هندوانه از میوه هایی است که در گذشته فقط تابستان ها آن را می دیدیم ولی امروزه با ایجاد راه ها و توسعه کشاورزی در سراسر کشور می توانیم در تمام فصول هندوانه تازه داشته باشیم.از پوست هندوانه های کلفت و ضخیم، خانم های خانه دار مربای خوشمزه ای درست می کنند و تخمه هندوانه را هم بو داده و به عنوان آجیل مصرف می کنند.هندوانه آب، قند، املاح معدنی و ویتامین ها به ویژه ویتامین A دارد.این میوه از بهترین عوامل تصفیه کننده و معالجه کننده امراض عفونی است که طبیعت به ما ارزانی داشته است.املاح معدنی هندوانه شامل پتاسم، کلسیم، آهن، فسفر، منیزیم، گوگرد و سیلیس است.

شیرینی و مواد قندی موجود در هندوانه از گلوکز است که با جذب سریع آن در بدن، کلیه ها به فعالیت افتاده و سلول های کلیوی شسته می شوند، شاید مواد قندی هندوانه برای بیماران مبتلا به دیابت چندان خوب نباشند، ولی قند و شیرینی میوه ها بهتر و سالم تر از قند مصنوعی است و زیانی ندارد.علاوه بر املاح معدنی، هندوانه ویتامین های A و B و مقدار کمی ویتامین C دارد.هندوانه قرمز و رسیده برای مبتلایان به بیماری های دستگاه گوارش زیان بخش نیست.همچنین هندوانه عمل اکسیداسیون را در بدن سریع کرده، بر طراوت افزوده، خستگی را برطرف کرده و سموم بدن را نیز دفع می کند.به همین علت هندوانه برای کسانی که نقرس دارند یا به نارسایی کبدی مبتلا هستند، توصیه می شود.

مودی