شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

تیرامیسوی کلاسیک


تیرامیسوی کلاسیک

تیرامیسو یکی از محبوب‌ترین دسرهای ایتالیایی است که تهیه آن با مواد ساده ای که دم دست تان دارید امکان پذیر است.

تیرامیسو یکی از محبوب‌ترین دسرهای ایتالیایی است که تهیه آن با مواد ساده ای که دم دست تان دارید امکان پذیر است. ماده اصلی تیرامیسو لیدی فینگر است که یک نوع بیسکویت باریک و نرم (با بافتی شبیه به کیک لطیفه) است و می‌توانید آن را از لوازم قنادی فروشی‌ها تهیه کنید اما اگر پیدا نکردید، استفاده از پتی بور هم به جای آن مجاز است.

مواد لازم برای ۶ نفر

شکر ۱۲۵ گرم

پنیر خامه‌ای ۲۰۰ گرم

خامه فرم‌گرفته ۲۰۰ گرم

بیسکویت انگشتی ۳۵۰ گرم

قهوه تلخ دم‌کشیده دو فنجان

شکلات تخته‌ای ۲۰گرم

پودر کاکائو ۲۰گرم

طرز تهیه:

خامه فرم‌گرفته و شکلات تخته‌ای را می‌توانید از فروشگاه‌های لوازم قنادی یا قنادی‌ها تهیه کنید. برای تهیه این دسر به یک ظرف گرد یا مستطیل و یک ورق کاغذ روغنی نیاز دارید. در یک کاسه‌ زرده تخم‌مرغ و شکر را با همزن بزنید تا مخلوط کرم رنگی به دست بیاید، سپس پنیر و خامه را اضافه کرده و همچنان به هم زدن تا یکنواخت شدن مایه ادامه دهید.

قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید و بیسکویت‌ها را ابتدا در قهوه خیس کرده، سپس کف قالب بچینید. به طوری که تمام قالب با بیسکویت پر شود.

حالا روی آن را با یک لایه از مایه‌ای که از قبل آماده کرده‌اید بپوشانید و با لیسک روی تمام سطح بیسکویت پخش کنید. روی این ترکیب شکلات تخته ای را رنده کرده و بریزید و دوباره بیسکویت بچینید. این کار را آنقدر ادامه دهید تا تمام مواد استفاده شوند.

در آخرین مرحله پودر شکلات را با الک روی کاور خامه و پنیری بپاشید و روی آن را تزئین کرده و قالب را به مدت ۲ساعت در یخچال قرار دهید.