سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

بسته‌های اسفناج


بسته‌های اسفناج

● مواد لازم:
▪ اسفناج آب پز و خرد شده: ۲۸۰گرم
▪ پنیر فتا خرد شده: یک سوم پیمانه
▪ پنیر پارمیزان رنده شده: ۲قاشق غذاخوری
▪ روغن زیتون: ۲قاشق مرباخوری
▪ پیازچه سبز خردشده: یک و نیم پیمانه …

مواد لازم:

اسفناج آب پز و خرد شده:

۲۸۰گرم

پنیر فتا خرد شده:

یک سوم پیمانه

پنیر پارمیزان رنده شده:

۲قاشق غذاخوری

روغن زیتون:

۲قاشق مرباخوری

پیازچه سبز خردشده:

یک و نیم پیمانه

شوید خرد شده تازه:

یک و نیم قاشق غذاخوری

آب لیمو:

یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل:

به اندازه کافی

سفیده تخم مرغ کمی زده شده- ۲عدد

بقیه مواد:

روغن زیتون:

یک قاشق غذاخوری

نمک:

یک چهارم قاشق مرباخوری

سفیده تخم مرغ:

یک عدد

فیلو یا یوفکا:

۵ ورق

طرز تهیه:

فر را روی ۱۷۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید. برای تهیه مواد داخل، آب اسفناج پخته شده را کاملا بگیرید و پنیر فتا را به آن اضافه کنید. دو قاشق مرباخوری روغن زیتون را در ماهیتابه نچسب و روی حرارت ملایم داغ کنید، پیاز را به مدت ۲دقیقه تفت دهید تا نرم شود. پیاز تفت داده شده، را همراه با پنیر پارمیزان، شوید، آب لیمو، نمک و فلفل و ۲عدد سفیده تخم مرغ به اسفناج اضافه و مخلوط کنید و کنار بگذارید. یک قاشق غذاخوری روغن زیتون، یک چهارم قاشق مرباخوری نمک و یک عدد سفیده تخم مرغ را با هم بزنید.

هر بار یک ورق از خمیر را دربیاورید و به ۴قطعه مستطیلی برش بزنید و مواد تهیه شده در بند آخر شامل روغن زیتون، نمک و سفیده تخم مرغ را با استفاده از برس روی خمیر بمالید و بقیه خمیر را با یک پارچه نمناک بپوشانید تا خشک نشود. همانند سمبوسه، در انتهای گوشه هر برش مستطیل شکل یک قاشق غذاخوری از مواد را بریزید و بسته را بپیچید طوری که بسته های مثلثی به دست آید. بسته ها را روی سینی فر قرار دهید و تا ۲۰دقیقه بپزید. خمیر یوفکا در تمامی فروشگاه های معتبر قابل دسترس است.