پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا

پاستا با قارچ‌ و ریحان‌


پاستا با قارچ‌ و ریحان‌

● مواد لازم‌:
▪ سیر خرد شده‌: ۳ حبه‌
▪ گوشت‌ چرخ‌ كرده‌: ۵۰۰ گرم‌
▪ پیاز خلال‌ شده‌: ۱ عدد
▪ قارچ‌ دكمه‌ای‌ ورقه‌ شده‌: ۲۰۰ گرم‌
▪ سركه‌ سفید: یك‌ چهارم‌ لیوان‌
▪ گوجه‌ فرنگی‌ رنده‌ …

مواد لازم‌:

سیر خرد شده‌:

۳ حبه‌

گوشت‌ چرخ‌ كرده‌:

۵۰۰ گرم‌

پیاز خلال‌ شده‌:

۱ عدد

قارچ‌ دكمه‌ای‌ ورقه‌ شده‌:

۲۰۰ گرم‌

سركه‌ سفید:

یك‌ چهارم‌ لیوان‌

گوجه‌ فرنگی‌ رنده‌ شده‌:

۵۰۰ گرم‌

ریحان‌ تازه‌ خردشده‌:

یك‌ چهارم‌ لیوان‌

ماكارونی‌ پیچ‌:

۲۵۰ گرم‌

طرز تهیه‌:

ابتدا روغن‌ را در ماهی‌تابه‌ گرم‌ كنید، پیاز و سیر رادر آن‌ ریخته‌ و هم‌ بزنید و آنقدر صبركنید تا نرم‌شود. سپس‌ گوشت‌ را اضافه‌ كنید و هم‌ بزنید تازمانی‌ كه‌ كاملا قهوه‌ای‌ شود. آنگاه‌ قارچ‌ را نیزاضافه‌ كنید و آنقدر صبر كنید تا نرم‌ شود و سركه‌ رابه‌ مواد بیفزایید. دراین‌ هنگام‌ گوجه‌فرنگی‌ را هم‌اضافه‌ كنید و بدون‌ اینكه‌ درب‌ ظرف‌ را بگذارید،به‌ مدت‌ ۱۰ دقیقه‌ آن‌ را روی‌ حرارت‌ بگذارید،سپس‌ سبزیجات‌ را اضافه‌ كنید. در همین‌ حین‌،پاستا را در یك‌ قابلمه‌ درحال‌ جوش‌ بریزید و ده‌دقیقه‌ صبر كنید تا كاملا نرم‌ شود. در مرحله‌ آخرآن‌ را آبكشی‌ كنید و در ظرف‌ مورد نظر بریزید وسس‌ آماده‌ شده‌ را روی‌ آن‌ بریزید.