یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
از افزودن شیر به چای پرهیز كنید
مواد پروتئینه موجود در شیر، زمانی كه با چای مخلوط شود، غلظت تركیبات مختلف چای را كه سبب جلوگیری از انقباض سرخرگهاست كاهش میدهد. محققین هشدار دادهاند كه افزودن شیر به چای، سبب كاهش خواص مفید این نوشیدنی خواهد شد.
افزودن شیر به چای تاثیرات مثبت این نوشیدنی روی شریانات را از بین میبرد. آزمایشات انجام شده روی افراد داوطلب نشان داده كه چای سیاه توانایی انبساط سرخرگها را بالا میبرد و از همین طریق سبب تمدد اعصاب میگردد. تستهای جانبی دیگری نیز كه به منظور تكمیل نتایج، روی موشها انجام گرفته نشان میدهد، چای با تولید اكسید نیتروژن از گرفتگی رگها جلوگیری میكند، اما افزودن شیر به آن این تاثیر را متوقف میكند.
مواد پروتئینه موجود در شیر، زمانی كه با چای مخلوط شود، غلظت تركیبات مختلف چای را كه سبب جلوگیری از انقباض سرخرگهاست كاهش میدهد. برای آن دسته از افرادی كه عادت به نوشیدن چای ساده ندارند شاید افزودن چند قطره لیموترش به چای، جایگزین مناسبی برای شیر در آن باشد.
منبع:bocaratonnews
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
مجلس شورای اسلامی ایران مجلس صادق زیباکلام انتخابات مجلس دوازدهم انتخابات مجلس انتخابات مجلس دوازدهم دولت انتخابات مجلس شورای اسلامی ستاد انتخابات کشور رهبر انقلاب
تهران قتل هواشناسی فضای مجازی شهرداری تهران سیل زلزله سازمان هواشناسی پلیس وزارت بهداشت آتش سوزی سلامت
خودرو قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو بازار خودرو سایپا گاز حقوق بازنشستگان بورس نمایشگاه نفت ایران خودرو بانک مرکزی
کتاب نمایشگاه کتاب تهران دفاع مقدس نمایشگاه کتاب رضا عطاران کیانوش عیاری سینمای ایران تلویزیون نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران سینما سریال کتابخانه
خورشید فناوری تجهیزات پزشکی
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین جنگ غزه آمریکا حماس روسیه سازمان ملل افغانستان رفح اوکراین
پرسپولیس فوتبال استقلال رئال مادرید لیگ برتر هوادار باشگاه پرسپولیس سپاهان لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر ایران بازی تراکتور
هوش مصنوعی همراه اول شفق قطبی دبی ناسا ایلان ماسک نوآوری اپل تبلیغات گوگل طوفان خورشیدی
سرطان درمان و آموزش پزشکی کاهش وزن رژیم غذایی زیبایی فشار خون بارداری توت فرنگی هندوانه