چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

کیک با سس شکلاتی


کیک با سس شکلاتی

● مواد لازم برای ۱۲ نفر
۱) ۵/۲ فنجان آب
۲) ۸۰ ۲گرم خرما بدون دانه و خرد شده
۳) ۲ قاشق مرباخوری جوش شیرین
۴) یک دوم فنجان کره
۵) یک و یک چهارم فنجان شکر
۶) ۴ عدد تخم مرغ درشت
۷)کمی وانیل
۸) …

مواد لازم برای ۱۲ نفر

۱) ۵/۲ فنجان آب

۲) ۸۰ ۲گرم خرما بدون دانه و خرد شده

۳) ۲ قاشق مرباخوری جوش شیرین

۴) یک دوم فنجان کره

۵) یک و یک چهارم فنجان شکر

۶) ۴ عدد تخم مرغ درشت

۷)کمی وانیل

۸) ۲ قاشق مرباخوری بکینگ پودر

۹)یک چهارم قاشق مرباخوری نمک

۱۰) ۳ فنجان آرد

سس تافی:

۱ ) یک فنجان شکر(ترجیحا شکر قهوه ای)

۲)یک سوم فنجان کره

۳)یک سوم فنجان خامه

۴) ۲ قاشق غذاخوری شیره انگور یا عسل

۵)کمی وانیل

۶)خامه زده شده به میزان لازم

طرز تهیه:

۱)فر را روی درجه حرارت ۱۷۰ درجه سلسیوس تنظیم و قالبی به اندازه۳۴ ۲۴ سانت را با کاغذ روغنی آماده کنید.

۲) آب و خرما را با هم بجوشانید و پس از خاموش کردن، جوش شیرین به آن اضافه کنیدو هم بزنید. بگذارید این مواد به مدت ۲۵ دقیقه بماند تا کمی خنک شود.

۳) در ظرف جداگانه ای کره را خوب هم بزنید، تا نرم شود و شکر را اضافه کنید و دوباره به مدت یک دقیقه هم بزنید. ۲ تخم مرغ را اول اضافه کنید و پس از هم زدن ۲ تخم مرغ دیگر را داخل مواد بریزید و هم بزنید.

۴)آرد الک شده، بکینگ پودر، وانیل و نمک را با هم مخلوط کنید و طی ۴ مرحله در ۴ بخش به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید. خرما را در ۳ مرحله به بقیه مواد اضافه کنید و در ظرف بریزید.

۵)مواد را به مدت ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید. پس از کمی خنک شدن روی سینی سیمی برگردانید و کاغذ روغنی را از آن جدا کنید.

۶)برای تهیه سس شکر، کره، خامه و شیره انگور را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا در حالی که مرتب هم می زنید به جوش بیاید و سپس وانیل را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

۷)کیک را به ۱۲ قسمت تقسیم و با سس و خامه تزیین و سرو کنید.