سه شنبه, ۲۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 11 February, 2025
مجله ویستا

اجتناب از این موادغذایی در بارداری


غذاهایی که در دوران بارداری باید از مصرف آنها اجتناب کرد :
 گوشت خام و غذاهای دریایی:
گوشت‌های نپخته و غذاهای دریایی غیرمعمول به علت خطر مسمومیت لیستریا و سالمونلا نباید مصرف شوند.
 غذاهای دودی:
 این مواد نیز احتمال آلودگی با لیستریا را دارند؛ اما اگر به طور کامل پخته یا کنسرو شده باشند، مصرف آنها مانعی ندارد.
 تخم مرغ خام:
 تخم مرغ خام ممکن است حاوی سالمونلا باشد.
 ماهی‌هایی با مقادیر زیاد جیوه:
 مصرف کوسه ماهی، اره ماهی، شاه‌ماهی و ماهی خال منخالی باید به کمتر از دو وعده در هفته محدود شود.
 پنیرهای غیرپاستوریزه:
 مصرف پنیرهای نرم و غیرپاستوریزه ممنوع است و تنها از پنیرهای پاستوریزه باید استفاده کرد.
 جگر سیاه:
 با وجودی‌که جگر منبع غنی از آهن، است، به دلیل وجود سطوح بالایی از ویتامین A (که می‌تواند برای کودک مضر باشد) مصرف مقادیر بالای آن توصیه نمی‌شود.
 شیر و آبمیوه غیرپاستوریزه
 
 الکل:
مصرف الکل منجر به ناهنجاری در جنین و نقایص نوزادی می‌شود.
نی‌نی‌بان جدیدترین و بهترین مطالب خود را در تلگرام و از طریق سه کانال «راهنمای بارداری»، «زندگی با کودک» و «سلامت زنان» در اختیار شما قرار می‌دهد.