یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
مجله ویستا

برشت


آب گوشت  :   ۱ گالن
آب لیموترش  :   ۱ قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی  :   ۴ قاشق سوپخوری
شکر  :   ۱ قاشق سوپخوری
سرکه  :   ۱ قاشق سوپخوری
آب چغندر  :   ۳ فنجان
سیر  :   ۱ لپه
پیاز  :   ۵ کیلو
فلفل سبز  :   ۲ دانه
خامه …

آب گوشت  :   ۱ گالن

آب لیموترش  :   ۱ قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی  :   ۴ قاشق سوپخوری

شکر  :   ۱ قاشق سوپخوری

سرکه  :   ۱ قاشق سوپخوری

آب چغندر  :   ۳ فنجان

سیر  :   ۱ لپه

پیاز  :   ۵ کیلو

فلفل سبز  :   ۲ دانه

خامه ترش  :   قدری

نمک  :   قدری

کلم  :   ۵ کیلو

لبو  :   ۰.۵ کیلو

پیازهای خرد شده را مدت ۱۵ دقیقه در کره سرخ کنید و لبو و آبگوشت را در آن بریزید و بگذارید مدت ۱۵ دقیقه روی آتش ملایم بپزد سپس رب گوجه فرنگی، سیر و فلفل سبز به آن افزوده مدت ۱۵ دقیقه الی ۲۰ دقیقه بپزد.

آب چغندر و آب لیمو ترش و شکر و سرکه را ریخته مدت دو الی سه دقیقه آن را هم بزنید مقداری نمک بریزید و با خامه ترش به سر سفره آورید.