شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

آش دوغ


● مواد لازم برای ۶ نفر:
▪ گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم،
▪ پیاز رنده شده: یک عدد،
▪ آرد برنج: یک لیوان، تخم مرغ: ۲ عدد،
▪ سبزی ( تره، گشنیز و سیر): یک کیلو،
▪ نخود پخته: ۲ لیوان،
▪ برنج: یک دوم لیوان، …

مواد لازم برای ۶ نفر:

گوشت چرخ کرده:

۳۰۰ گرم،

پیاز رنده شده:

یک عدد،

آرد برنج:

یک لیوان، تخم مرغ: ۲ عدد،

سبزی ( تره، گشنیز و سیر):

یک کیلو،

نخود پخته:

۲ لیوان،

برنج:

یک دوم لیوان،

دوغ:

۴ کیلو،

نمک و روغن و نعنا داغ:

به مقدار کافی.

شیوه پخت:

گوشت را با نمک و پیاز مخلوط کرده و به شکل کوفته قلقلی ریز در می آوریم و سپس در کمی روغن تفت می دهیم. اکنون دوغ را با آرد برنج، برنج و تخم مرغ مخلوط می کنیم و روی اجاق می گذاریم و مرتب هم می زنیم. ( برای این که بریده نشود) آخرین مرحله از پختن آش دوغ، افزودن سبزی، کوفته ریزه و نخود است. پس از آن ظرف آش را تا جا افتادن کامل هر از گاهی هم می زنیم. آش که آماده شد در یک ظرف چینی بکشید و روی آن را با نعنا و سیر داغ تزیین کنید. این آش را با لوبیای سفید و لپه و شوید هم می توان پخت. در این صورت آش پخته شده بیشتر باب دندان شیرازی ها خواهد بود. بدون آن که گوشت را قلقلی کنند!