شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

پودینگ گردو و شکلات


پودینگ گردو و شکلات

● مواد لازم:
▪ شیر: ۵۰۰ میلی لیتر
▪ شکلات سیاه :۲۰۰ گرم
▪ شکر:۲۰۰ گرم
▪ زرده تخم‌مرغ : ۳ عدد
▪ خامه صبحانه:۲۰۰ گرم
▪ نشاسته گندم: ۴ قاشق غذاخوری
▪ نشاسته ذرت: ۴ قاشق غذاخوری
▪ پودر گردو:۱۵۰ …

مواد لازم:

شیر:

۵۰۰ میلی لیتر

شکلات سیاه :

۲۰۰ گرم

شکر:

۲۰۰ گرم

زرده تخم‌مرغ :

۳ عدد

خامه صبحانه:

۲۰۰ گرم

نشاسته گندم:

۴ قاشق غذاخوری

نشاسته ذرت:

۴ قاشق غذاخوری

پودر گردو:

۱۵۰ گرم

روش تهیه:

ابتدا نشاسته‌ها را با مقداری از شیر مخلوط می‌کنیم تا حل شوند. زرده تخم‌مرغ را به همراه بقیه شیر و خامه به مواد اضافه می‌کنیم و همه را با هم مخلوط کرده و از صافی می‌گذرانیم. در این مرحله مواد را داخل ظرف مخصوص کرم‌پزی ریخته و شکر و شکلات را نیز به آن اضافه می‌کنیم و روی حرارت متوسط می‌گذاریم. آنقدر مواد را به آرامی هم می‌زنیم تا به جوش آمده و غلیظ شوند. پس از اینکه پودینگ غلیظ شد و آن را از روی حرارت برداشتیم، پودر گردو را مخلوط کرده و مواد را داخل کاسه‌های تک‌نفره تقسیم کرده و پس از این‌که از حرارت افتاد، به مدت ۳ تا ۴ ساعت داخل یخچال می‌گذاریم.