شنبه, ۱۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 1 February, 2025
۵ نکته برای جیبهای خالی
مسایل مالی یکی از اختلافهای رایج بین زن و شوهرهاست. هر زوجی، از هر طبقه اجتماعی تا حدی دارای مشکلات مالی است. در اینجا ۵ نکته مهم اقتصادی را که در طول زندگی مشترک میتواند بارها رخ دهد، برای شما بازگو میکنیم. به یاد داشته باشید که بهترین کار هنگام بحرانهای مالی خانوادهها، داشتن صداقت و همکاری در حل بحران است...
۱.داشتن مشکلات شغلی
بسیاری از همسران مسایل شغلی و مشکلهای محل کار را برای شریک زندگیشان بازگو نمیکنند و در بحرانهای شغلی، فقط خودخوری میکنند. اگر یک روز از محل کار اخراج شوید، چه میکنید. بسیاری از مردان دوست ندارند زنانشان درباره امنیت شغلی از آنها سوال کنند. حتی خیلی از همسران، حقوق خود را از یکدیگر پنهان میکنند. بهترین راه این است که احتمالهای شغلی آینده را به همسرتان بگویید و با هم درباره راهحلها بحث کنید.
۲.مشکلات مالی والدین
گاهی ممکن است والدین شما که سالمند شدهاند، برای درمان یا هزینههای روزمره زندگی خود، به شما احتیاج داشته باشند. شما فرزند آنها هستید و نمیتوانید تنهایشان بگذارید اما در بسیاری از اوقات، کمک کردن به والدین شما را با محدودیتهای مالی مواجه میکند و ممکن است همسرتان به این محدودیتها اعتراض کند. در کمک به والدین منطقی باشید و از مدتها پیش، درباره آن با همسرتان صحبت کنید. این بحثها را نگذارید برای وقتی که پدر و مادر شما به کمک فوری احتیاج دارند.
۳.تصمیمهای اقتصادی
زندگی مشترک بر پایه تصمیمهای اقتصادیای میچرخد که همسران با یاری هم باید آنها را اتخاذ کنند. در بسیاری از خانوادهها، مردها تصمیمهای اقتصادی را میگیرند. در این صورت، اگر مشکلی پیش بیاید مردها مقصر شناخته میشوند و از دست زنها نیز کاری برنمیآید، اما اگر مردان و زنان به صورت تیمی کار کنند، مسوولیت برابری نیز دارند و در زمان بروز مشکل نمیتوانند از زیر بار سختیها شانه خالی کنند.
۴.دستودلبازی برای بچهها
پدر و مادرها از همه دارایی خود مایه میگذارند تا فرزندان شان را به خوبی تربیت کنند و تلاش میکنند که آنها در زندگی کمبودی نداشته باشند، اما این مساله نباید باعث شود که همسری همه هست و نیست خود را برای فرزندان خرج کند و در انتها مشکلات مالی زیادی را برای شریک زندگیاش باقی بگذارد. باید واقعیتها را پذیرفت و در مواقعی درک کرد که نمیتوان کار بزرگی برای بچهها انجام داد.
۵.بازنشستگی
همسران همواره باید به فکر دوران بازنشستگی خود باشند و اندوخته و سرمایهگذاریهایی داشته باشند که با اتکا به آن، دوران کهولت و از کارافتادگی را بگذرانند. نباید فکر کردن در این باره را به دوران بازنشستگی موکول کنید.. از وقتی که جوان هستید، با هم درباره دوران بازنشستگی صحبت کنید.
دکتر حسین ابراهیمی مقدم
روانشناس، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست