یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

حلوای موز


حلوای موز

حلوای موز، یکی از حلواهای سنتی و خوشمزه هندی است که شاید نام آن برایتان عجیب و غیرمنتظره به نظر برسد اما مطمئن باشید طعم آن برایتان لذت بخش خواهد بود.
مواد لازم برای ۹ نفر:
موز …

حلوای موز، یکی از حلواهای سنتی و خوشمزه هندی است که شاید نام آن برایتان عجیب و غیرمنتظره به نظر برسد اما مطمئن باشید طعم آن برایتان لذت بخش خواهد بود.

مواد لازم برای ۹ نفر:

موز رسیده ۵ عدد

شکر یک پیمانه

پودر هل نصف قاشق چایخوری

کره آب شده ۵/۲ قاشق غذاخوری

بادام هندی ۲ قاشق غذاخوری پر

طرز تهیه:

موزها را پوره کرده یا با پشت چنگال به خوبی له کنید به طوری که کرمی نرم از آن به دست بیاید. یک ظرف نچسب را روی شعله بگذارید و بعد از گرم شدن، پوره موزها را در آن بریزید و مرتب هم بزنیم تا طلایی رنگ شود. سپس شکر را اضافه کرده و با حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا شکر آب شده و موزها قهوه‌ای روشن شوند.

حالا پودر هل را به مواد اضافه ‌کنید. به جای پودر هل می‌توانید یک قاشق چای خوری عرق هل روی مواد بریزید. مواد حلوا را مرتب به هم بزنید تا نسوزد. وقتی موزها منسجم شدند و از ظرف به راحتی جدا شدند، کره را اضافه کنید و به‌هم زدن ادامه دهید.

حالا بادام هندی را اضافه کرده یا در صورت تمایل خلال پسته را جایگزین آن کنید. حلوا در این مرحله آماده است. می‌توانید آن را در قالبی که از قبل چرب کرده‌اید بریزید و روی آن را صاف کرده و تزئین کنید و در یخچال بگذارید. بعد از ۳- ۲ ساعت حلوای موز به راحتی برش می‌خورد و قابل سرو کردن در کپسول‌های کاغذی تک نفره است.



همچنین مشاهده کنید