چهارشنبه, ۱۹ دی, ۱۴۰۳ / 8 January, 2025
مجله ویستا

سویا ـ تولید


لوبیای روغنی سویا، گیاهی است یکساله که بومی آسیاست و بلندی گیاه سویا به چند پا می‌رسد یا علاوه بر مصرف خوراکی، در صابون‌سازی، رنگ‌سازی و لینفولئوم‌سازی لوبیای سویا را آرد …

لوبیای روغنی سویا، گیاهی است یکساله که بومی آسیاست و بلندی گیاه سویا به چند پا می‌رسد یا علاوه بر مصرف خوراکی، در صابون‌سازی، رنگ‌سازی و لینفولئوم‌سازی لوبیای سویا را آرد و از آن کیک درست می‌کنند و بواسطه مقدار زیاد پروتئین مصارف فراوانی دارد.

سویا را در چین برای مبتلایان بیماری قند به‌عنوان خوراک تجویز می‌کردند گرد و پودر دانه سویای بدون پوست الک شده و بدون چربی است که مصرف داروئی و غذائی دارد. روغن سویا مصرف خوراکی دارد. از دانه سویا به‌مقدار زیاد به‌عنوان ماده اولیه در تهیه هورمون‌های استروییدی بکار می‌رود. لوبیا، سویا، پروتئین، چربی، قند، کلسیم، آهن، فسفر، ویتامین‌های ب او پ ۲ و... دارد.