چهارشنبه, ۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 22 January, 2025
کوکوی بادمجان کبابی
مواد لازم:
بادمجان قلمی:
یک کیلو
پودر زیره:
یک قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز:
یک دوم قاشق چایخوری
تخممرغ:
۴ تا ۵ عدد
سیر:
۲ حبه
آرد سیب زمینی:
یک قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده:
به میزان دلخواه
نمک و فلفل:
به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن:
به میزان دلخواه.
طرز تهیه:
بادمجانها را کباب کرده، پوست آنها را جدا میکنیم و با آب سرد میشوییم. این بادمجانها را در آبکش ریخته و برای اینکه تلخی آن گرفته شود، روی بادمجانها کمی نمک میریزیم و میگذاریم تا نیم ساعت بماند. بعد از گذشت این مدت بادمجانها را آبکشی و با گوشتکوب یا مخلوطکن پوره میکنیم و آنها را کنار میگذاریم. در ظرفی دیگر تخممرغها را با نمک، فلفل و سیر رنده شده خوب مخلوط میکنیم، پودر تخم گشنیز، زعفران دم کرده و آرد سیب زمینی را با تخممرغ و بادمجان پوره شده خوب هم میزنیم. در تابهای روغن میریزیم و وقتی روغن گرم شد، مایه را درون آن ریخته و در ظرف را میبندیم. وقتی یک طرف کوکو سرخ شد، آن را برگردانده و طرف دیگر را بدون درپوش سرخ میکنیم.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست