یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
مجله ویستا
کیک زنجبیلی با کره عسل ادویه ای
مواد لازم:
کره:
۲۲۶ گرم
آرد:
۲ پیمانه
شکر:
یک سوم پیمانه
نمک:
یک قاشق مرباخوری
بکینگ پودر:
نصف قاشق مرباخوری
جوش شیرین:
یک قاشق مرباخوری
پودر دارچین:
یک قاشق مرباخوری
پودر زنجبیل:
۲قاشق مرباخوری
پودر میخک:
نصف قاشق مرباخوری
پودر فلفل سیاه:
یک چهارم قاشق مرباخوری
عسل:
یک پیمانه
تخم مرغ درشت:
یک عدد
شیر بریده:
نصف پیمانه
آب داغ:
یک چهارم پیمانه
مواد لازم برای کره عسل ادویه ای:
کره:
۱۱۳ گرم
عسل:
۲ قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل:
یک قاشق مرباخوری
پودر دارچین:
یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
برای تهیه کیک زنجبیلی، فر را روی ۱۷۵درجه سانتی گراد تنظیم کنید. قالب مناسب را کمی چرب کنید و مقدار کمی آرد روی آن بپاشید و کنار بگذارید.
مواد خشک را باهم الک کنید. کره آب شده، عسل، تخم مرغ و شیر بریده و آب جوش را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا باهم مخلوط شود؛ سپس در قالب بریزید و به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه در فر قرار دهید.
برای تهیه کره عسل ادویه ای، تمامی مواد را با هم مخلوط کنید و به مدت ۳۰دقیقه در یخچال قرار دهید.
پس از خنک شدن کیک را با کره عسل ادویه ای سرو کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست