سه شنبه, ۲۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 14 May, 2024
مجله ویستا

کیک زنجبیلی با کره عسل ادویه ای


کیک زنجبیلی با کره عسل ادویه ای

● مواد لازم:
▪ کره: ۲۲۶ گرم
▪ آرد: ۲ پیمانه
▪ شکر: یک سوم پیمانه
▪ نمک: یک قاشق مرباخوری
▪ بکینگ پودر: نصف قاشق مرباخوری
▪ جوش شیرین: یک قاشق مرباخوری
▪ پودر دارچین: یک قاشق مرباخوری
▪ …

مواد لازم:

کره:

۲۲۶ گرم

آرد:

۲ پیمانه

شکر:

یک سوم پیمانه

نمک:

یک قاشق مرباخوری

بکینگ پودر:

نصف قاشق مرباخوری

جوش شیرین:

یک قاشق مرباخوری

پودر دارچین:

یک قاشق مرباخوری

پودر زنجبیل:

۲قاشق مرباخوری

پودر میخک:

نصف قاشق مرباخوری

پودر فلفل سیاه:

یک چهارم قاشق مرباخوری

عسل:

یک پیمانه

تخم مرغ درشت:

یک عدد

شیر بریده:

نصف پیمانه

آب داغ:

یک چهارم پیمانه

مواد لازم برای کره عسل ادویه ای:

کره:

۱۱۳ گرم

عسل:

۲ قاشق غذاخوری

پودر زنجبیل:

یک قاشق مرباخوری

پودر دارچین:

یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

برای تهیه کیک زنجبیلی، فر را روی ۱۷۵درجه سانتی گراد تنظیم کنید. قالب مناسب را کمی چرب کنید و مقدار کمی آرد روی آن بپاشید و کنار بگذارید.

مواد خشک را باهم الک کنید. کره آب شده، عسل، تخم مرغ و شیر بریده و آب جوش را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا باهم مخلوط شود؛ سپس در قالب بریزید و به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه در فر قرار دهید.

برای تهیه کره عسل ادویه ای، تمامی مواد را با هم مخلوط کنید و به مدت ۳۰دقیقه در یخچال قرار دهید.

پس از خنک شدن کیک را با کره عسل ادویه ای سرو کنید.