جمعه, ۲۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 10 May, 2024
مجله ویستا
دسر تازه هلو
مواد لازم:
پودر قند:
دو سوم پیمانه
کره:
۲۲۶ گرم
بیسکویت دیجستیو (یا هر نوع بیسکویت دیگر خرد شده:
۲ بسته
هلوی متوسط، برش زده:
۱۲عدد
شیرعسل:
یک قوطی
آب لیمو ترش:
نصف پیمانه
خامه:
یک پاکت
طرز تهیه:
بیسکویت، پودر قند و کره را باهم مخلوط کنید و در ظرف مناسبی پهن کنید. مقداری از آن را برای روی دسر کنار بگذارید. خامه را با کمی وانیل و پودر قند هم بزنید تا فرم بگیرد. شیرعسل و آب لیمو را باهم مخلوط کنید. هلوها را روی لایه بیسکویت قرار دهید، مخلوط شیر و لیمو و سپس خامه را روی آن بریزید و سپس باقی ماند خرده بیسکویت ها را روی دسر بپاشید. پس از تهیه این دسر سبک و تازه باید طی ۲۴ساعت آن را مصرف کنید.
ارزش هر ۱۰۰گرم هلو:
کالری:
۴۶
کلسیم:
۸ میلی گرم
فسفر:
۲۲ میلی گرم
قند:
۹ گرم
آهن:
۰.۶ میلی گرم
پتاسیم:
۳۱۰میلی گرم
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات مجلس انتخابات انتخابات مجلس دوازدهم مجلس شورای اسلامی ایران مجلس رئیس جمهور رهبر انقلاب سیدابراهیم رئیسی دولت سیزدهم دولت رئیسی
ترافیک سیل زلزله تهران هواشناسی پلیس قتل شهرداری تهران فضای مجازی بارش باران آموزش و پرورش سلامت
گاز قیمت خودرو خودرو هوش مصنوعی قیمت طلا مالیات نمایشگاه نفت قیمت دلار بانک مرکزی پالایش و پتروشیمی مسکن حقوق بازنشستگان
نمایشگاه کتاب کتاب ازدواج نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون زنان سینمای ایران حضرت معصومه (س) سریال
اینترنت
رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه روسیه رفح اوکراین ولادیمیر پوتین طوفان الاقصی ترکیه حمله به رفح مصر بنیامین نتانیاهو
پرسپولیس فوتبال استقلال رئال مادرید لیگ برتر سردار آزمون لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ایران بازی باشگاه استقلال
مغز فناوری وزیر ارتباطات اپل ایلان ماسک فیبرنوری ناسا گوگل آب
خواب کاهش وزن تخم مرغ فشار خون آسم هندوانه کبد چرب