سه شنبه, ۲۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 14 May, 2024
مجله ویستا

دستور تهیه نان خامه‌ای (اکلر)


دستور تهیه نان خامه‌ای (اکلر)

● مواد لازم:
کره: ۱۰۰ گرم
آب: ۴۰۰ میلی‌لیتر
آرد: ۲۵۰ گرم
تخم‌مرغ: ۷ عدد
بیکینگ پودر: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
وانیل: یک‌هشتم قاشق چای‌خوری

● روش تهیه:
آب و کره را در ظرفی ریخته و روی …

مواد لازم:

کره: ۱۰۰ گرم

آب: ۴۰۰ میلی‌لیتر

آرد: ۲۵۰ گرم

تخم‌مرغ: ۷ عدد

بیکینگ پودر: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

وانیل: یک‌هشتم قاشق چای‌خوری

روش تهیه:

آب و کره را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا کره در آب حل شود.

بعد آرد را به مواد اضافه کنید و با قاشق مرتب هم بزنید تا خمیر شود.

بعد از ظرف خارج کرده، کنار بگذارید تا مواد سرد شود سپس بعد از سرد شدن مواد را کمی با همزن بزنید و تخم‌مرغ‌ها را به خمیر اضافه کرده، خوب هم بزنید.

دقت داشته باشید تا تخم مرغ اولی خوب جذب خمیر نشده است. تخم‌مرغ بعدی را اضافه نکنید.

بعد از اینکه همه تخم مرغ‌ها را به خمیر اضافه کردید، وانیل و بیکینگ پودر را نیز داخل خمیر ریخته و خمیر آماده شده را در قیف پارچه‌ای با ماسوره کنگره‌دار در سینی با فاصله به‌صورت گل های کوچکی یا یکجا در قالب گرد میان خالی بریزید و در فری که قبلا ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌اید به‌مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.

بعد دمای فر را به ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد رسانده و به‌مدت ۳۰ دقیقه دیگر قرار دهید تا بپزد. نان‌ها باید کاملا پف کرده و طلایی رنگ شود. بعد از سرد شدن، کنار نان‌ها را چاک داده و با خامه داخل آن را پر کنید.

نکته:

نان خامه‌ای را می‌توان با انواع کرم یا بستنی پر کرد.