سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

كدوی شكم پر


▪ مواد لازم برای ۴ نفر:
۴ عدد كدوی درشت
۱ قاشق چایخوری روغن آفتابگردان
۱ حبه سیر (خرد شده)
پوسته یك عدد لیموترش رنده شده
آب نصف لیموترش
۲ فنجان برنج پخته شده
۱۷۵ گرم گوجه فرنگی …

مواد لازم برای ۴ نفر:

۴ عدد كدوی درشت

۱ قاشق چایخوری روغن آفتابگردان

۱ حبه سیر (خرد شده)

پوسته یك عدد لیموترش رنده شده

آب نصف لیموترش

۲ فنجان برنج پخته شده

۱۷۵ گرم گوجه فرنگی خرد شده

۲ قاشق غذا خوری بادام هندی بو داده (در صورت تمایل)

نمك و فلفل به میزان كافی

پودر آویشن مقداری برای تزئین

طرز تهیه:

۱- كدوها را به صورت طولی به دو نیم تقسیم كرده و به وسیله قاشق مقداری از محتویات داخل آن را خالی كنید. فر را بر روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم كنید. در قابلمه بزرگی مقداری آب ریخته و پس از جوشیدن آب، پوسته های كدو را به مدت ۲ دقیقه در داخل آب در حال جوش قرار دهید تا نیم پز شوند. سپس آنها را با دقت آبكش كنید.

۲- خرده كدوهای خالی شده از پوسته را با چاقو ریزتر كرده و به همراه سیر خرد شده در داخل روغن تفت دهید.

شعله اجاق گاز را كم كرده و بگذارید مواد به آرامی پخته و نرم شود ولی مراقب باشید كه تغییر رنگ نداده و قهوه ای نشود.

۳- پوسته رنده شده لیمو، آب لیمو، برنج پخته شده، گوجه فرنگی و بادام هندی را به مواد فوق اضافه كرده و مدت ۳ دقیقه حرارت دهید. پس از پایان این مدت پوسته های كدو را با این مواد پر كنید. كدوهای شكم پر را در داخل ظرف شیشه ای نسوز (پیركس) چیده و روی ظرف را با ورقه ای از فویل آلومینیوم بپوشانید.

مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه و یا تا زمانی كه كدوها كاملاً پخته شوند در فر قرار دهید. در پایان غذا را با پودر آویشن تزئین كرده و سرو كنید. نكته: برای آنكه كدوها به ظرف نچسبد، ظرف را با مقدار كمی روغن چرب كنید.

ارزش غذایی:

۱۲۶ كیلوكالری انرژی، ۳۲/۵ گرم چربی، ۶۵/۰ گرم چربی اشباع شده، صفر كلسترول، ۳۱/۲ گرم فیبر.