چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

راتاکو


راتاکو

● یک غذای مایکروفری
اگر تا به حال مثل بیشتر خانم‌ها از مایکرو‌فر برای گرم کردن غذا استفاده کرده‌اید و هیچ وقت به فکر آشپزی کردن با آن نیفتاده‌اید، ستون امروز آشپز بانو را بخوانید …

یک غذای مایکروفری

اگر تا به حال مثل بیشتر خانم‌ها از مایکرو‌فر برای گرم کردن غذا استفاده کرده‌اید و هیچ وقت به فکر آشپزی کردن با آن نیفتاده‌اید، ستون امروز آشپز بانو را بخوانید تا بفهمید که مایکروفرتان چقدر می‌تواند کمک حال شما باشد.

مواد لازم

پیاز – ۱ عدد

سیر – ۲ حبه

بادمجان - ۲۵۰ گرم

کدو – ۱۵۰ گرم

گوشت چرخ‌کرده ـ ۱۲۰ گرم

قارچ – ۵ عدد

روغن مایع – به اندازه کافی

گوجه فرنگی – ۱ عدد

جعفری – ۲ قاشق غذا خوری

نمک و فلفل – به میزان لازم

پنیر پیتزا – ۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه

ابتدا بادمجان را از چند جا چنگال زده و با پوست روی سه پایه فلزی مخصوص مایکروفر قرار دهید و به مدت ۷ دقیقه با درجه حرات بالا بپزید. سپس آنها را بیرون آورده و بگذارید سرد شوند. پیاز و سیر را حلقه کرده همراه با روغن داخل ظرف مخصوصی بریزید و در آن بگذارید به مدت ۵ دقیقه با پخت ترکیبی باگریل بپزید.

در این مرحله گوشت چرخ کرده، قارچ و بادمجان را که پوست آن کنده و به قطعات هم اندازه در آورده‌اید را اضافه کنید و در ظرف را ببندید تا به مدت ۷ دقیقه با درجه بالا به صورت پخت ترکیبی باگریل بپزد.

سپس گوجه فرنگی حلقه شده، جعفری و نمک و فلفل را اضافه کنید و روی آن پنیر بپاشید. در این مرحله در ظرف را ببندید و ۵ دقیقه با پخت ترکیبی باگریل درون مایکروفر بگذارید