سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا

کوفته ی گوشت | طرز تهیه کوفته ی گوشت بره به سبک یونانی


 مواد لازم برای کوفته ی گوشت بره به سبک یونانی
 
سیخ چوبی  4 عدد
مایه ی کوفته ی گوشت  500 گرم
نان پیتا  4 عدد
کاهو  4 برگ
پیاز قرمز  1 عدد
گوجه فرنگی   1 عدد متوسط
پنیر  1 پیمانه (120 گرم) اختیاری
ماست چکیده  ½ پیمانه (140 گرم)
سیر  2 حبه
پاپریکای دودی    ¼ قاشق چای خوری
آب جوش  2 قاشق غذاخوری
جعفری تازه  1 قاشق غذاخوری
نمک  طبق ذائقه
 

کوفته  ی گوشت | طرز تهیه کوفته ی گوشت بره به سبک یونانی
 
طرز تهیه کوفته ی گوشت بره به سبک یونانی
 
ابتدا پیاز و گوجه فرنگی را حلقه حلقه کنید. پنیر را نیز رنده کنید. حبه های سیر را له کرده و جعفری را خرد کنید.
سیخ های چوبی را 20 دقیقه در آب خیس کنید. مایه ی کوفته را ورز دهید و به شکل سوسیس در بیاورید. دو عدد از کوفته های سوسیس شکل را به هر سیخ بکشید.
برای تهیه سس؛ ماست، سیر، پاپریکا، آب جوش، جعفری و نمک را با هم مخلوط کنید تا سس سیر شما آماده شود.
باربکیو یا کباب پز یا تابه ی گریل خود را با درجه ی متوسط داغ کنید. هر طرف کباب ها را 3 دقیقه بپزید تا قهوه ای شوند و کامل بپزند. در همین زمان دو طرف نان های پیتا را هم گریل کنید تا کامل گرم شوند.
روی نان پیتا به ترتیب یک لایه کاهو، پیاز، گوجه فرنگی و پنیر بچینید. سپس یک کباب که از سیخ بیرون آورده اید روی آن قرار دهید و سس سیر را روی آن بچکانید و سرو کنید.
 

کوفته  ی گوشت | طرز تهیه کوفته ی گوشت بره به سبک یونانی
نکات تکمیلی در مورد کوفته

کوفته جزو غذای ملل - یونانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
کوفته را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

کوفته ی گوشت ، طرز تهیه کوفته ی گوشت بره به سبک یونانی