دوشنبه, ۱۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 3 February, 2025
مجله ویستا

پاستا کالیاری با گوشت قلقلی


پاستا کالیاری با گوشت قلقلی

● مواد لازم
▪ رزماری: ۴ شاخه
▪ پاستا: ۴۰۰ گرم
▪ سیر: ۲حبه
▪ ریحان تازه: یک دسته کوچک
▪ پنیر پارمزان: برای رنده کردن
▪ گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
▪ تخم‌مرغ: یک عدد
▪ پیاز: یک عدد متوسط
▪ فلفل …

مواد لازم

رزماری:

۴ شاخه

پاستا:

۴۰۰ گرم

سیر:

۲حبه

ریحان تازه:

یک دسته کوچک

پنیر پارمزان:

برای رنده کردن

گوشت چرخ کرده:

۵۰۰ گرم

تخم‌مرغ:

یک عدد

پیاز:

یک عدد متوسط

فلفل قرمز چیلی:

یک‌دوم

رب گوجه‌فرنگی:

۴۰۰ گرم

سرکه بالزامیک:

۲ قاشق غذاخوری

آردنخودچی:

یک قاشق غذاخوری

ادویه ها

نمک

فلفل سیاه

روغن زیتون

طرز تهیه

ریحان را از شاخه جدا کرده و پیاز را همراه با سیر خرد کرده و کنار بگذارید. یک قابلمه را آب کرده و روی حرارت زیاد گاز قرار دهید و کمی نمک درون آن ریخته و پاستا را به آن اضافه کنید و بگذارید تا کاملا جوش بخورد. درهمین حین سراغ چاشنی و سس غذا بروید. یک تابه بزرگ را روی حرارت قرار داده و روغن زیتون درون آن بریزید. سیر را به همراه پیاز به آن اضافه کنید. رب گوجه‌فرنگی را همراه نمک و کمی فلفل درون آن بریزید و کمی آب به آن اضافه کرده و بگذارید تا به قل قل بیفتد. وقت آن رسیده تا گوشت‌های گرد را در یک تابه دیگر سرخ کرده و به سس مخصوص اضافه کنید تا با چاشنی خوشمزه‌تر شود. سپس سرکه بالزامیک را روی آن بریزید.

پاستا با گوشت گرد

پاستا را آبکش کرده و روی آن را آب سرد بریزید و مجددا به درون قابلمه برگردانید تا دم بکشد. پس از ۱۵ دقیقه وقت آن رسیده تا آن را سرو کنید.

برای سرو

در هر بشقاب پاستاها را ریخته و روی آن را با گوشت‌های گرد و سس مخصوص همراه با ریحان تزئین کنید و از آن لذت ببرید.