دوشنبه, ۱۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 3 February, 2025
بیمه سلامت با چای و قهوه
برای اکثر ما چیزی دلانگیزتر از نوشیدن یک فنجان چای یا قهوه در صبح زود نیست؛ حالا چه چیزی خوشایندتر از اینکه بدانیم همین نوشیدنیهای دل انگیز بدن ما را در برابر ابتلا به بسیاری از بیماریها بیمه میکنند؟
پژوهشهای جدید دانشمندان نشان میدهد، نوشیدنیهای گرم از لانه گزینی باکتریهای بیماریزا در بینی تا ۵۰ درصد جلوگیری میکنند که این یعنی تنها با نوشیدن یک فنجان نوشیدنی گرم، خطر ابتلا به بیماریها را تقریبا تا نصف کاهش دادهایم.
● عامل دردسر ساز
باکتریهای استافیلوکوکوس اورئوس - حتی خواندن نام این باکتریها هم به اندازه ورود آنها به بدن دردسر ساز است- در برابر بیشتر آنتیبیوتیکها همچون متیسیلین، پنیسیلین و... مقاوم هستند و در درمان بیماریهای ناشی از این باکتریها نمیتوان از آنتیبیوتیکهای معمولی استفاده کرد. این باکتریها در بینی لانه میکنند و میتوان گفت این باکتریها در بینی بیش از ۲۰تا ۳۰درصد از ما خانه دارند و منتظرهستند تا سیستم ایمنی بدنمان اندکی ضعیف شود تا شروع به فعالیت و ایجاد عفونت در بدن کنند. این باکتریها همچنین عاملان دردسر ساز در بیمارستانها بوده و زخمهای باز و سیستم ایمنی تضعیفشده بدن همانند چراغسبزی برای ورود این باکتریها به بدن و شروع فعالیت آنها هستند. خطر بروز بیماریهای ناشی از این باکتریها در ورزشکاران و کودکان در پی افتادن و آسیبدیدن و همچنین افرادی که با محصولات دامی سر و کار دارند بیشتر است اما یک راه ساده برای مقابله با این باکتریها وجود دارد و آن هم لذتبردن از یک فنجان چای و قهوه گرم است.
● ضد میکروب
در چای و قهوه و عصارههای گرفته شده از آنها ترکیباتی وجود دارد که ضد میکروب هستند. این ترکیبات از ورود باکتریهای بیماریزای مقاوم در برابر داروها به بینی جلوگیری میکنند. نوشیدن چای و قهوه با ۳ مکانیسم خطر فعال شدن باکتریها را در بدن کم میکند: ۱- خوردن این نوشیدنیها سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند. ۲- این نوشیدنیها بهطور مستقیم به این باکتریها آسیب میرسانند و آنها را ضعیف میکنند. ۳- نوشیدن چای و قهوه گرم جذب ماده معدنی آهن را در بدن کاهش میدهد؛ این مسئله ممکن است در نگاه اول خیلی خوب بهنظر نرسد اما باکتریهای استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم در برابر متیسیلین برای رشد و تولیدمثل از آهن موجود در بدن تغذیه میکنند. نوشیدن چای و قهوه جذب آهن را کاهش میدهد و از این طریق این باکتریها را ضعیف میکند.
● دست دادنهای خطرناک
اگر عادت دارید زیاد دستهای خود را بشویید خیلی هم ناراحت نباشید، این همیشه نشانه وسواس نیست. باکتری استافیلوکوکوس ائوروس مقاوم به متیسیلین از طریق دست دادن به آسانی منتقل میشوند. حتی ممکن است با لمس کردن لوازم فردی که آلوده به این باکتری است، به بیماری مبتلا شوید. لوازم مشترک در محل کار همچون رایانه، میز، صندلی و... همگی ممکن است آلوده به این باکتریها باشند و عادت دیرینه شما در شستن دستها خطر انتقال این باکتریها را به بدن کاهش میدهد. بههر حال با توجه به اینکه این باکتریها به سادگی به بدن منتقل میشوند، خبر خوشحالکننده این است که ورود این باکتریها به بدن به معنای شروع بیماری نیست و تا زمانی که مراقب سلامت خود باشید علائم بیماری ظاهر نمیشوند. در این میان موضوع دیگری هم برای خوشحالی وجود دارد و آن این است که نوشیدن این نوشیدنیهای ارزان قیمت، بدون عوارض جانبی که در دسترس همگان نیز هست، مشکل ما را با این باکتریها به کل حل خواهد کرد.
● دوای هر درد بیدرمان
اگر زخمهایی روی پوست خود مشاهده میکنید، دچار التهاب پوست شدهاید، گلویتان درد میکند و نمیتوانید به راحتی نفس بکشید یعنی بیماری به سراغتان آمده است؛ اما نگران نباشید؛ هنوز کار از کار نگذشته است. یک فنجان چای یا قهوه برای خود دم کنید و از آن لذت ببرید. چای و قهوه زمانی که گرم مصرف میشوند خاصیت آنتیبیوتیک دارند. ترکیبات موجود در این نوشیدنیها باکتریهای مضر موجود در بدن را تضعیف میکند و خیلی زود احساس سلامت را به شما باز میگرداند. نوشیدن قهوه همچنین خطر ابتلا به انواع سرطان همچون سرطان پروستات و سرطان کبد، بیماریهای ناشی از افزایش سن همچون پارکینسون و آلزایمر، دیابت نوع دوم و بیماریهای قلبی عروقی را کاهش میدهد.
ایده آل
اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست