پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
مجله ویستا

دسر هلو


دسر هلو

● مواد لازم‌:
▪ كره‌: ۴۰ گرم‌ (۳ قاشق‌ غذاخوری‌)
▪ هلوی‌ تازه‌ رسیده‌: ۶ عدد
▪ قرنفل‌ (گیاهی‌ خوشبو از تیره‌ میخكیان‌، ازعطاری‌های‌ قابل‌ تهیه‌ است‌): ۱۲ عدد
▪ شكر وانیل‌دار: ۹۰ …

مواد لازم‌:

كره‌:

۴۰ گرم‌ (۳ قاشق‌ غذاخوری‌)

هلوی‌ تازه‌ رسیده‌:

۶ عدد

قرنفل‌ (گیاهی‌ خوشبو از تیره‌ میخكیان‌، ازعطاری‌های‌ قابل‌ تهیه‌ است‌):

۱۲ عدد

شكر وانیل‌دار:

۹۰ گرم‌ (نصف‌ فنجان‌)

ماءالشعیر:

۴۵ میلی‌لیتر (۳ قاشق‌ غذاخوری‌)

پسته‌، برگ‌ نعنا و كمی‌ شكر الك‌ شده‌ برای‌ تزیین‌

خامه‌ زده‌ شده‌ جهت‌ سرو

طرز تهیه‌:

فر را روی‌ حرارت‌ ۱۸۰ درجه‌ سانتی‌گراد یا۳۵۰ درجه‌ فارنهایت‌ بگذارید، با نیمی‌ از كره‌،دور و كف‌ ظرف‌ مورد نظر را كاملا چرب‌ كنید.هلوها رانصف‌ كنید و هسته‌هایشان‌ را درآورید.هلوها را از طرف‌ پوست‌ داخل‌ ظرف‌ فر بچینید ودر مركز هر نیمه‌ یك‌ عدد قرنفل‌ درسته‌ بگذارید.

شكر را روی‌ هلوها بپاشید و بقیه‌ كره‌ را خرد كنید وروی‌ هر نیمه‌ هلو یك‌ تكه‌ از آن‌ را بگذارید. روی‌هر كدام‌ چند قطره‌ ماءالشعیر بریزید و به‌ مدت‌۳۰ دقیقه‌ یا تا زمانی‌ كه‌ هلوها لطیف‌ شوند، آن‌ رادر فر بپزید.

هلوها را سرد یا داغ‌ همراه‌ با خامه‌ تازه‌ زده‌ شده‌، برگ‌های‌ تازه‌ نعناع‌ و كمی‌ شكر سرو كنید.