پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
مجله ویستا
دسر هلو
مواد لازم:
كره:
۴۰ گرم (۳ قاشق غذاخوری)
هلوی تازه رسیده:
۶ عدد
قرنفل (گیاهی خوشبو از تیره میخكیان، ازعطاریهای قابل تهیه است):
۱۲ عدد
شكر وانیلدار:
۹۰ گرم (نصف فنجان)
ماءالشعیر:
۴۵ میلیلیتر (۳ قاشق غذاخوری)
پسته، برگ نعنا و كمی شكر الك شده برای تزیین
خامه زده شده جهت سرو
طرز تهیه:
فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا۳۵۰ درجه فارنهایت بگذارید، با نیمی از كره،دور و كف ظرف مورد نظر را كاملا چرب كنید.هلوها رانصف كنید و هستههایشان را درآورید.هلوها را از طرف پوست داخل ظرف فر بچینید ودر مركز هر نیمه یك عدد قرنفل درسته بگذارید.
شكر را روی هلوها بپاشید و بقیه كره را خرد كنید وروی هر نیمه هلو یك تكه از آن را بگذارید. رویهر كدام چند قطره ماءالشعیر بریزید و به مدت۳۰ دقیقه یا تا زمانی كه هلوها لطیف شوند، آن رادر فر بپزید.
هلوها را سرد یا داغ همراه با خامه تازه زده شده، برگهای تازه نعناع و كمی شكر سرو كنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست