سه شنبه, ۱۵ خرداد, ۱۴۰۳ / 4 June, 2024
مجله ویستا

حافظه های سیستمی تلفن همراه


حافظه های سیستمی تلفن همراه

▪ حافظه ROM:حافظه «رام» نقشی در نگهداری و ذخیره سازی اطلاعات افزوده شده توسط کاربر ندارد و وظیفه آن به بخش های سیستمی گوشی تلفن همراه محدود می شود. این حافظه به نگهداری اطلاعات مربوط …

حافظه ROM:

حافظه «رام» نقشی در نگهداری و ذخیره سازی اطلاعات افزوده شده توسط کاربر ندارد و وظیفه آن به بخش های سیستمی گوشی تلفن همراه محدود می شود. این حافظه به نگهداری اطلاعات مربوط به سیستم عامل اختصاص دارد و طوری طراحی شده است که توسط کاربر قابل دسترسی و تغییر نباشد. به این دلیل است که با هر عمل «مستر ریست» و بازگردانی گوشی به تنظیمات اولیه کارخانه، تمامی اطلاعات جانبی گوشی که توسط کاربر افزوده شده است، پاک می شود ولی هیچ تغییری در وضعیت سیتم عامل آن ایجاد نمی شود. البته ایجاد تغییرات در «رام» گوشی توسط برخی روش های غیررسمی (هک) امکان پذیر است که به کاربران توصیه می شود از انجام این کارها پرهیز کنند.

حافظه RAM:

در مهندسی رایانه حافظه «رم» این گونه تعریف می شود: اطلاعات و داده های مربوط به هر برنامه ای که می خواهد اجرا شود، روی RAM قرار می گیرد؛ دلیل انجام این عمل هم ایجاد تعادل بین سرعت CPU و حافظه جانبی است. از آن جا که سرعت CPUها بسیار زیاد و سرعت حافظه جانبی نسبت به آن ها پایین است، RAM می تواند با قرارگیری بین این ۲ یک تعادل سرعت ایجاد کند. بنابراین مقدار RAM در مواقعی که کاربر نیاز به اجرای چندین برنامه به طور هم زمان دارد و یا از برنامه های پرحجم استفاده می کند تاثیر بسزایی در سرعت اجرای برنامه ها خواهد داشت. هر چه قدر این فضا بیشتر باشد به این معنی است که می توان فایل های بیشتری را در حالت آماده باش یا اجرا نگه داشت و به این ترتیب سرعت گوشی تلفن همراه ما در اجرای برنامه ها بیشتر خواهد بود.

نیک فرجام