سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

شیرینی کاکا


شیرینی کاکا

کاکا نوعی کلوچه می باشد که مخصوص استان گیلان است.

● مواد لازم :
آرد گندم: ۱۵۰ گرم (یک پیمانه)
کدو حلوایی پخته و له شده: یک پیمانه
تخم‌مرغ: یک عدد
شکر: نصف پیمانه
بیکینگ پودر: یک قاشق …

کاکا نوعی کلوچه می باشد که مخصوص استان گیلان است.

مواد لازم :

آرد گندم: ۱۵۰ گرم (یک پیمانه)

کدو حلوایی پخته و له شده: یک پیمانه

تخم‌مرغ: یک عدد

شکر: نصف پیمانه

بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری

گلاب یا شیر: نصف پیمانه

گردو خرد شده: در صورت تمایل نصف پیمانه

دارچین، هل و روغن: به میزان لازم

طرز تهیه :

تمام مواد را باهم مخلوط کرده و می‌‌گذاریم نیم ساعت بماند، سپس به شکل دلخواه (یا دایره‌های کوچک) درآورده، در روغن سرخ می‌‌کنیم. در هنگام مصرف، می‌‌توانید کمی پودرقند و دارچین روی آن بپاشید و با خلال پسته تزئین کنید.