دوشنبه, ۶ اسفند, ۱۴۰۳ / 24 February, 2025
مجله ویستا
قارچ شکم پر

مواد لازم برای ۴ نفر
هشت عدد قارچ بزرگ
چهار قاشق مرباخوری روغن زیتون
هشت ورقه کالباس
دو حبه سیر
۶۰۰ گرم قارچ کوچک
چند برگ اسفناج
شش قاشق مرباخوری سس مایونز
پنیر پارمسان یا پنیر پیتزا
نمک و فلفل
یک قاشق مرباخوری آویشن
طرز تهیه
قارچ های بزرگ را با روغن زیتون آغشته کرده و برای ۵ دقیقه در فر که گریل آن روشن است، قرار دهید.
تابه مناسبی روی حرارت ملایم گاز گذاشته و سپس روغن زیتون را در آن بریزید.
حالا کالباس، سیر و قارچ را که از قبل خرد شده درون تابه بریزید و برای هشت دقیقه تفت دهید. نمک، فلفل و آویشن را اضافه کرده و پس از یک دقیقه از روی حرارت بردارید.
درون قارچ های بزرگ را با این مخلوط پر کرده و پنیر پیتزا یا پارمسان را روی آن قرار دهید.
ظرف قارچ را برای چند دقیقه درون فر قرار دهید تا پنیر آن آب شود.
مریم سعادتی

ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست