چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا
شش درنگه | طرز تهیه شش درنگه
مواد لازم برای شش درنگه
تخم مرغ = 4 عدد
پیاز داغ = نصف لیوان
رب انار = 3 قاشق غذا خوری
نمک = به میزان لازم
شیره خرما = 2 قاشق غذا خوری
روغن 2 قاشق غذا خوری
روغن را در ماهیتابه ریخته وتخم مرغها را اضافه می کنیم وهم میزنیم تا خودش را بگیرد
بعد بقیه مواد را اضافه کرده کمی هم زده تا مواد با هم مخلوط شود.بعد از چند دقیقه غذا حاضر است.
شش درنگه جزو غذای محلی - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
شش درنگه را می توانید در وعده نهار - میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سیدابراهیم رئیسی سید ابراهیم رئیسی سقوط بالگرد رئیسی رئیس جمهور شهدای خدمت شهید جمهور ابراهیم رئیسی رئیسی شهادت ایران حسین امیرعبداللهیان بالگرد
آیت الله رئیسی فرودگاه مهرآباد هواشناسی کنکور امتحانات نهایی شهرداری تهران بارش باران آموزش و پرورش شورای شهر تهران تهران هلال احمر سیل
قیمت دلار حقوق بازنشستگان قیمت خودرو خودرو بازار خودرو یارانه بورس دلار قیمت طلا سایپا یارانه نقدی
سینمای ایران تلویزیون سینما آیت الله سید ابراهیم رئیسی هنرمندان رسانه ملی شعر لیلا حاتمی سریال
کنکور ۱۴۰۳
اسرائیل فلسطین غزه رژیم صهیونیستی روسیه امیرعبداللهیان جنگ غزه ترکیه آمریکا ولادیمیر پوتین چین عربستان
پرسپولیس استقلال مهدی قایدی فوتبال رئال مادرید لیگ برتر باشگاه پرسپولیس فدراسیون فوتبال والیبال لیگ برتر ایران لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال
هوش مصنوعی مایکروسافت اپل گوگل سامسونگ ناسا انسان تبلیغات موبایل فناوری
سلامت کاهش وزن آلزایمر مغز افسردگی طول عمر سلامت روان مغز انسان شادی