چهارشنبه, ۱۳ تیر, ۱۴۰۳ / 3 July, 2024
مجله ویستا

سالاد اسفناج


سالاد اسفناج

● مواد لازم:
▪ اسفناج از قبل شسته شده پنیر پارمزان: ۴۰ گرم
▪ لیموی تازه: نصف یک عدد
▪ نمک و روغن زیتون: به مقدار لازم
اسفناج‌ها را ریز کرده و درون ظرف بریزید. یک عدد لیمو را نصف کرده …

مواد لازم:

اسفناج از قبل شسته شده پنیر پارمزان:

۴۰ گرم

لیموی تازه:

نصف یک عدد

نمک و روغن زیتون:

به مقدار لازم

اسفناج‌ها را ریز کرده و درون ظرف بریزید. یک عدد لیمو را نصف کرده و آب آن را به اسفناج‌ها اضافه کنید. مقداری نمک و روغن زیتون درون ظرف بریزید و در آخر پنیر پارمزان را با کارد برش داده و روی آن بریزید.