سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا
قیمه پیچاق، خورشت محلی اردبیل
مواد لازم:
خلال بادام : ۱۵۰ گرم
گوشت ریز خرد شده : ۵۰۰ گرم
پیاز داغ : یک پیمانه
آبغوره : ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ : ۳ عدد
نمک، فلفل، زعفران و زردچوبه : به مقدار لازم
رب : یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
۱. گوشت را با روغن تفت میدهیم ، رب را اضافه میکنیم و به تفت دادن ادامه میدهیم.
۲. خلال بادام و فلفل و زردچوبه را اضافه میکنیم (نمک و زعفران را برای اواخر پخت نگه میداریم.)
۳. حدود دو لیوان آبجوش اضافه میکنیم و میگذاریم تا بپزد.
۴. یک ساعت بعد پیاز داغ و آبغوره را میریزیم.
۵. کمی بعد هم نمک و زعفران را اضافه میکنیم.
۶.صبر می کنیم تا خورش جا بیفتد.
۷. ١٠ دقیقه قبل از سرو (بهتر است غذا را به ماهیتابه منتقل کنیم) با قاشق جاهای مختلف خورش جا باز میکنیم و زردهها را به صورت درسته درونش قرار میدهیم و در ظرف را میبندیم تا تخممرغها بپزد.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا رافائل گروسی اصفهان نیچروان بارزانی محمد اسلامی رهبر انقلاب مجلس شورای اسلامی دولت دولت سیزدهم شورای نگهبان مجلس
هواشناسی تهران قتل شهرداری تهران حجاب دادگاه آموزش و پرورش وزارت بهداشت فضای مجازی شهرداری سلامت پلیس
مالیات خودرو قیمت طلا سایپا قیمت خودرو بازار خودرو قیمت دلار ایران خودرو بانک مرکزی حقوق بازنشستگان مسکن بورس
تلویزیون نمایشگاه کتاب سینما افعی تهران سریال موسیقی سینمای ایران دفاع مقدس تئاتر کتاب صدا و سیما نمایشگاه کتاب تهران
دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان فضا
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین حماس جنگ غزه روسیه رفح چین نوار غزه طوفان الاقصی اوکراین
استقلال فوتبال پرسپولیس ذوب آهن لیگ برتر نساجی لیگ برتر ایران لیگ برتر فوتبال ایران بازی رئال مادرید سپاهان جواد نکونام
هوش مصنوعی سامسونگ ناسا آیفون مایکروسافت اپل گوگل باتری اندروید ماهواره اینوتکس
بیماران خاص مواد غذایی ویتامین رژیم غذایی زیبایی بیمه کاهش وزن دندانپزشکی فشار خون