یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
مجله ویستا

آ‍ ژیر قرمز


آ‍ ژیر قرمز

این معجون جان می‌دهد برای زمان‌هایی که نمی‌توانید روی چیزی تمرکز داشته باشید و حواستان حسابی پرت است.
چغندر، هویج و اسفناج با اسیدفولیک فراوان بهترین موادغذایی برای سلامت …

این معجون جان می‌دهد برای زمان‌هایی که نمی‌توانید روی چیزی تمرکز داشته باشید و حواستان حسابی پرت است.

چغندر، هویج و اسفناج با اسیدفولیک فراوان بهترین موادغذایی برای سلامت مغز هستند که اگر با پرتقال تازه همراه شوند معدنی از انواع ویتامین‌ها می‌سازند؛ این ترکیب خوشمزه و سبک ذائقه‌تان را برای یک عمر عوض می‌کند!

مواد لازم:

۲۰۰ گرم چغندر خام

یک عدد هویج

یک پرتقال بزرگ

۵۰ گرم اسفناج

روش تهیه:

چغندر‌ها را به سه قسمت تقسیم کنید.هویج را هم قطعه‌قطعه کنیدو بعد پوست پرتقال را بگیری‌و آن را هم برش دهید.

۲- پرتقال، چغندر و هویجرا با هم در یک آبمیوه‌گیری بریزید و بعد اسفناج را اضافه کنیدو معجون را در لیوان‌ها خالی کنید.

نکته:

فقط از چغندرهای تازه‌خام و سفت برای آب‌گیری‌استفاده کنید.

چغندر پخته برای آب‌گرفتن به درد نمی‌خورد.آب چغندر با رنگ و لعاب قرمز‌زیبایش و مزه شیرینی‌که دارد یک معجون‌فوق‌العاده‌ است؛‌ مخصوصاً‌ اگر با آب پرتقال‌ و هویج هم قاطی شود!