یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
آ ژیر قرمز
این معجون جان میدهد برای زمانهایی که نمیتوانید روی چیزی تمرکز داشته باشید و حواستان حسابی پرت است.
چغندر، هویج و اسفناج با اسیدفولیک فراوان بهترین موادغذایی برای سلامت مغز هستند که اگر با پرتقال تازه همراه شوند معدنی از انواع ویتامینها میسازند؛ این ترکیب خوشمزه و سبک ذائقهتان را برای یک عمر عوض میکند!
مواد لازم:
۲۰۰ گرم چغندر خام
یک عدد هویج
یک پرتقال بزرگ
۵۰ گرم اسفناج
روش تهیه:
چغندرها را به سه قسمت تقسیم کنید.هویج را هم قطعهقطعه کنیدو بعد پوست پرتقال را بگیریو آن را هم برش دهید.
۲- پرتقال، چغندر و هویجرا با هم در یک آبمیوهگیری بریزید و بعد اسفناج را اضافه کنیدو معجون را در لیوانها خالی کنید.
نکته:
فقط از چغندرهای تازهخام و سفت برای آبگیریاستفاده کنید.
چغندر پخته برای آبگرفتن به درد نمیخورد.آب چغندر با رنگ و لعاب قرمززیبایش و مزه شیرینیکه دارد یک معجونفوقالعاده است؛ مخصوصاً اگر با آب پرتقال و هویج هم قاطی شود!
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست